|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λευκο γνησιο,ολα τα χρονια της αλιευτικης μου δραστηριοτητας,εχω συναντησει 2 φορες.λαμια παρα πολλες!αυτο δεν παιζει ρολο,γιατι υπαρχουν αρκετα ειδη δυνητικα επικυνδυνα.δεν χρειαζεται να πας στη φαλκονερα η στην κυρα παναγια,για να δεις!ειτε εισαι στη λουτσα,ειτε στη νεραντζα,ειτε στη σιφνο,ειτε στη γλυφαδα,μπορει να δεις!
|
||||
|
||||
![]()
Κυκλοφορεί εκτός του γνήσιου και "μαϊμού" λευκός; Αυτό... ΔΕΝ το ήξερα.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ονομαζεται λαμια ο τονος στο λα,εξαιρετικα επιθετικο και επικινδυνο,διαφορες¨λευκο στην αρχη της βασης του ραχιαιου πτερυγιου,το επιμηκες οστο που καταληγει στην ουρα,ειναι διπλο και πιο ευδιακριτο,μικροτερο σαν ειδος πιο οξυ ρυγχος κτλ.τι να σε φαει λυκος,τι να σε φαει αρκουδα δλδ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τι λες ωρέ; Τι σχέση έχει η λάμια, με τον λευκό;
![]() Κατάλαβες τι έγραψες... πιο πάνω; "λευκο γνησιο,ολα τα χρονια της αλιευτικης μου δραστηριοτητας" Και σου απαντάω ειρωνικά... "Κυκλοφορεί εκτός του γνήσιου και "μαϊμού" λευκός;" Το "έπιασες"... τώρα; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δει ποτε απο κοντα,εχεις γδαρει κανενα απο τα δυο,εχεις κινδυνευσει ποτε,απο κανενα απο αυτα?ενταξει οι ιχθυολογοι το λευκο τον εχουν καταταξει μονο του!αυριο μπορει να αλλαξουν γνωμη!αν θελεις να συζητησουμε για το αν μοιραζονται γεννετικο κωδικα,δεν με πειραζει!τωρα το οτι ειρωνευτηκες για το "γνησιο",οκαθε ανθρωπος με το χουι του!εγω θα πιω και ενα ποτηρι στην υγεια σου στο επομενο ψαροτραπεζο!
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δει κανέναν να σου έρχεται στο "κερτέρι" από το γκρέμι... με τα καλαμάρια στο στόμα;
![]() Να πιεις... αλλά να ΜΗΝ οδηγήσεις.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα θελεις να τα ζυγισουμε?γιατι το εκοψες το ψαρεμα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα τροπικά ψάρια στην Ελλάδα | golf4470 | Παραλία - Beach Bar | 1 | 18-01-18 15:16 |
Ο Ad Konings στην Ελλάδα | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 38 | 16-02-09 10:21 |
Ο Laif DeMason στην Ελλάδα | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 25-05-08 09:41 |