|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οι πιθανοτητες καποιας μοιραιας συναντησης,ειναι μαλον αυτο που απασχολει,τον arlaka25.τωρα την ωρα την κακια,αν ειναι μπλε η μακρυπτερυγος μακο,αν ειναι λευκος η λαμια,πιστεψτε με δεν προλαβαινεις να το σκεφτεις!!!προσοχη οι ψαροντουφεκαδες με τις ψαροκρεμαστρες και τις φωσφοριζε ταινιες στα βατραχοπεδιλα,προσοχη οι λουομενοι τις πρωινες και βραδινες ωρες.σιγουρα δεν ειμαστε καλιφορνια ,αλλα ο φοβος φυλαει τα ερμα!!!
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα υπήρχαν καρχαρίες, το είχα ψάξει παλαιότερα, δεν πλησιάζουν τις ακτές διότι υπάρχει αρκετή τροφή ακόμη πιο βαθιά, . Τελευταία όμως με την υπεραλίευση τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν γιαυτό προσοχή τις πρωινές βραδυνές ώρες, κυρίως οι σερφερ την παθαινουν τότε. (Ευτυχώς έχουμε τα τελευταία χρόνια Nat geo και μαθαίνουμε πολλά)
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης τι θα πει ''δεν ενοχλουν'' τον ανθρωπο; ποιος καρχαριας θα σε δει και θα φυγει; ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τις ωρες αυτες δραστηριοποιουνται περισσοτερο.ειδικοτερα τα ζωοτοκα ειδη.σε περιπτωση που εγκυμονουν,δεν υπολογιζουν τιποτα,προκειμενου να διατραφουν.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τοση ωρα αυτο εψαχνες?το ειπαμε υπαρχουν αναμεσα σε τοσα αλλα ψαρια,και στο σαρωνικο!δεν εχουμε τιγρη μονο!δεν προκειται να δεις επιθεσεις οπως στα εργα,αλλα θελει λιγο προσοχη!
|
||||
|
||||
![]()
Οι καρχαρίες ζουν στην θάλασσα... και είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν (από αρχαιοτάτων χρόνων) και στην Ελλάδα.
Στην περίπτωση του λευκού τα πράγματα είναι κάπως περίεργα γιατί είναι αλλοπρόσαλλη η συμπεριφορά του... ΔΕΝ τον συναντάς και κάθε μέρα όμως. Κατά την άποψη μου (και λόγο της μακρόχρονης επαφής μου με το υγρό στοιχείο)... ελάχιστος είναι ο κίνδυνος.- ------------------------- Στην φωτογραφία που έβαλες... προφανώς είναι γαλάζιος. Τώρα γιατί οι αψυχολόγητοι τον ψάρεψαν... ας ΜΗΝ το σχολιάσω.- ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 03-06-18 στις 20:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
λευκο γνησιο,ολα τα χρονια της αλιευτικης μου δραστηριοτητας,εχω συναντησει 2 φορες.λαμια παρα πολλες!αυτο δεν παιζει ρολο,γιατι υπαρχουν αρκετα ειδη δυνητικα επικυνδυνα.δεν χρειαζεται να πας στη φαλκονερα η στην κυρα παναγια,για να δεις!ειτε εισαι στη λουτσα,ειτε στη νεραντζα,ειτε στη σιφνο,ειτε στη γλυφαδα,μπορει να δεις!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα τροπικά ψάρια στην Ελλάδα | golf4470 | Παραλία - Beach Bar | 1 | 18-01-18 15:16 |
Ο Ad Konings στην Ελλάδα | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 38 | 16-02-09 10:21 |
Ο Laif DeMason στην Ελλάδα | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 25-05-08 09:41 |