|
|
||||
|
||||
![]()
εσυ καλα τα λες,αλλα σε καποιους τους εχε δοθει το δικαιωμα,χωρις επιχειρηματα,να βγαζουν ακυρο το οτιδηποτε!και οταν χασουν κατα κρατος,το γυριζουν στην ειρωνεια!ειναι η υποκλικα του forum!
|
|||
|
|||
![]()
Για να σου ειμαι ειλικρινης δεν με ενδιαφερουν οι κλικες στην παρουσα φαση..στο κατω κατω παντου υπαρχουν εδω δεν θα υπηρχαν..θελω μονο να ακουσω την γνωμη σου πανω στο θεμα αλλα και την γνωμη του καθενος γιατι θελω να γλυτωσω τα ψαρια και τον γονο!
Υπαρχει προβλημα αμα τα ψαρια εκτεθουν σε αλατι για χρονικο διαστημα τριων εβδομαδων?Γινεται να χρησιμοποιησω καποια φαρμακευτικη αγωγη και να βαλω μονο φιλτρο με ανθρακα μετα το τελος της? |
|
||||
|
||||
![]()
αλατι "χιων",και καθε μερα αλλαγη!η ποσοτητα του αλατιου θα αφορα μονο το νερο που αλλαζεις.σταδικα θα αυξανεις τη δοση.στις αλλαγες οπωςδηποτε σκουπα βυθου.να κλεισεις τα φωτα αν ειναι ανοιχτα,να προσθεσεις σκορδο(πρωτα το αλεθεις, το αφηνεις 10 λεπτα ναερθει σε επαφη με το οξυγονο της ατμοσφαιρας,και μετα το ριχνεις μεσα!αν θελεις φαρμακευτικη αγωγη,εγω στα δικα μου χρησιμοποιω ακριφλαβινη.(στο συνιστω με καθε επιφυλαξη).αυτη ειναι η αποψη μου,σε καμια περιπτωση δεν ειναι δεσμευτικη.και σε καμια περιπτωση δεν ειναι πανακεια!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα; | NikosKoul | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 20-04-18 12:16 |
Πρόβλημα νε ΝΟ2 και ΝΟ3 | Roi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-02-09 16:23 |
Πρόβλημα με Τ8 | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-05-08 12:48 |
Πρόβλημα με το CO2 | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-12-04 19:56 |