|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
ειμαι πρωτη γυμνασιου τα περισοτερα παιδια πιστευω θα το λατρεψουν και στην τελικη αν δεν το θελουν το παιρνω στο σπιτι μου (αλλο που δεν ηθελα)
Λοιπον βρηκα ενυδρειο 32*25*25 δεν ξερω να μετραω λιτρα(μπορειτε να μου πειτε; ) με τα παντα 45¤ γυαλινο καινουριο μαλλον παω για αυτο θα ρωτισω αυριο τα παιδια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον κανα σαλιγκαρακι και αργοτερα οταν με το καλο αποφυτισω ( συμφονισαμε σαν ταξη να το πάρω εγω . Βαζω και ενα beta που τα λατρεβω . Οτι και να γινει παντος θελω πολλα φυτα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ευχαριστω για τις απαντησεις σας σε οτι χρειαστω θα σας ρωταω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elizatilsi : 31-05-18 στις 20:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σας ρωτισω οτι χρειαστω και θα σας ενημερωνω για την εξελιξη
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια η σκεψη σου..
αν χρειαστεις φυτα,σαλιγκαρια ,βοηθεια... εδω ειμαστε. Παράθεση:
τα ευκολα φυτα δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις. |
|
|||
|
|||
![]()
2νυδρειο βρήκα αύριο το παραγγέλνω . Πρώτα λέω να το στρώσω και μετα θα βάλω αγγελία για φυτά και σαλιγκάρια .
Προς το παρόν διάβασμα |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝ υπάρχει κάποιος... που θα μπορέσει να στείλει ή να μεταφέρει το ενυδρείο στη Θεσσαλονίκη... έχω ένα 60 εκ. (60λιτρο) που μπορώ να διαθέσω (ΔΕΝ έχω χρόνο, για την αποστολή).
Θα χρειαστεί ένα κομμάτι πλέξι για το πάνω μέρος... στο καπάκι.- |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστουμε πολυ ομως βρηκαμε ενυδρειο και το παραγκειλαμε ηδη οποτε δεν υπαρχει λογος να μας τα στελνετε ολα αυτα
Ευχαριστουμε παλι! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=tsala;1042606]ωραια η σκεψη σου..
αν χρειαστεις φυτα,σαλιγκαρια ,βοηθεια... εδω ειμαστε. Ξεκινάμε στρώσιμο είναι καλύτερα με τροφή ή με αμμωνία; αφου ειναι να μπουν σαλιγκαρια θελει στρωσιμο σωστα;
|
||||
|
||||
![]()
οτι οργανισμο και να βαλεις,θελει στρωσιμο!και υπομονη.τωρα ειναι σε λειτουργια?
|
|||
|
|||
![]()
Οχι ακομα θα μπει αυριο που ξεκιναει το στρωσιμο αλλα πρεπει να ειμαστε προετιμασμενοι
![]() ------------------------- Ξεκινάμε στρώσιμο είναι καλύτερα με τροφή ή με αμμωνία;[/QUOTE] Τι προτεινετε;
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elizatilsi : 15-06-18 στις 12:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |