|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξεχασα τις photos σπιτι για να μου λεγατε την γνωμη σας πριν ακομα τα βαλω
![]() ![]() ![]() ![]() Προτεινετε ενα setup σε στιλ ολες οι πετρεσ σαν τοιχος στο πισω μερος του ενυδρειου ωστε τα ψαρια να κρυβονται στις τρυπεσ που σχηματιζονται αναμεσα ή κατι σαν στοιβα??? PS: παντωσ εχθες που εβαζα τις πετρες καταλαβα ποσο οριακο ειναι ενα τετοιο ενυδρειο για τετοιου ειδους ψαρια!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Επιτελους photos:
εδω βλεπετε πως ειχα φτιαχει τον τοιχο στην αρχη ![]() ![]() και πως το εφτιαξα τελικα πριν βαλω ψαρακια ![]() και εδω τα ψαρακια μου ![]() ![]() ![]() Εχω προσθεσει μονο 4 socolofi πρεπει να ειναι 2Μ/2F ενηλικα. Στην αρχη ηταν αρκετα στρεσσαρισμενα αλλα απο την πρωτη ωρα για φαγητο εβγαιναν απο τις πετρες. Τωρα τα εχω ηδη 3 μερες και ακομα καθονται κρυμενα αλλα που και που κυνηγιουνται και επισης ειδα το χαρακτηριστικο τρεμουλιασμα σε ενα!!!!! Οι συνθηκες στο ενυδρειο ειναι 25 βαθμοι κελσιου NH3 0 & NO2 0 PH 8.0 - 8.5 (ανα 0,5 βαθμους πηγαινει το τεστ), ΚΗ δεν καταφερα να μετρησω γιατι το τεστ δεν αλλαξε ποτε χρωμα, και το GH ηταν 12. Στο νερο προσθεσα λιγη σοδα και αρκετο αλατι (seachem lake salt) γιατι ηταν ολο απο το κοινωνικο ενυδρειο και ηταν αρκετα μαλακο Το φιλτρο ενα 2013 εχει υαλοβαμβακα, μπλε σφουγγαρι λιγο μακαρονι και 20 αστερακια ολα στρωμενα απο το κοινωνικα ενυδρειο. Για καλυτερη κυκλοφορια του νερου εχω βαλει ενα μικρο εσωτερικο φιλτρο που ειχα καθως και οξυγονο, αλλα την επομενη εβδομαδα που θα προστεθει και το 2213 θα αφαιρεθουνε... Ελπιζω οι παρατηρησεις σας να ειναι λιγες και προτασεις για το aquascaping πολλες.... ![]() ![]() Μητσος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mitsos : 28-03-06 στις 09:47 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα πολύ ωραίο το ενυδρείο σου αλλά βρε παιδί μου αυτοί οι σωλήνες του φίλτρου από πάνω με χαλάνε λιγάκι.Δες τι μπορείς να κάνεις για να τα κρύψεις λίγο όπως και το θερματικό στοιχείο καθώς και το ηλεκτρόδιο του θερμομέτρου.Επίσεις θα μπορόυσες να βάλεις και καμιά φεγγαρόπετρα.Ταπεινή μου άποψη θα μπορούσες να δημιουργήσεις 2 βουναλάκια με τις πέτρες και στο κέντρο να είναι το κενό.Ένας άλλος τρόπος είναι να βάλεις και κανα 2 φυτά π.χ.βαλσινέριες.
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν ειδες αυτο το θεμα, κοιταξε το ειναι ενα καλο παραδειγμα.
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=10792
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα.
Ευχαριστω για τα σχολια σας!!! Εχετε απολυτο δικιο... Εχω διαβασει δει ολα τα σχετικα ποστ και σκοπευω σιγα σιγα να το κανω ποιο ωραιο. φεγγαροπετρες θα παρω (γιατι δειχνουν και πολυ ομορφες) με την πρωτη ευκαιρια αφου νομιζω πως για τα 4 ψαρια που εχω τωρα ειναι οριακα οι σπηλιες και σιγουρα θα χρειαστω και αλλεσ πετρες!!! Να τονισω εδω πως κοιταζα για ιδεες και σε αλλα site τυχαια (περισσοτερο αμερικανικα) και μπορω να πω πως σε γνωσεις aquascaping, setup ειμαστε πολυ μπροστα σε σχεση με αυτους (ισως βεβαια οι οργανομενοι τους συλογοι να μην ειναι ετσι αλλα μου εκανε εντυπωση...) Οσον αφορα τα λαστιχα κτλ ειναι προχειρα εκει μεχρι να μπει και το αλλο φιλτρο και να φτιαχτουν μονιμα. Εκεινο που δεν μπορω να σκεφτω ειναι πως να κρυψω το spraybar αλλα αμα εχω δυο φιλτα ισως να μην χρησιμοποιησω καθολου αφου η ροη του νερου θα ειναι αρκετη για 160 λιτ. Εκεινο που με προβληματιζει ειναι οτι εχουν περασει 5 μερες και τα socolofi ακομη καθονται κρυμενα και δεν βγαινουν καθολου εξω απο τις πετρες. Βεβαια οταν ριχνω τροφη γρηγορα γρηγορα πεταγονται τρωνε και ξανακρυβονται αλλα ακομα φαινονται φοβισμενα.... Καλημερα σε ολους....................... Μητσος. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μήτσο δώστους χρόνο να προσαρμοστούνε και θα δεις μετά πόσο πολύ θα βολτάρουν.Πολλά ψάρια αργούν να προσαρμοστούν και δείχνουν φοβισμένα.
Φιλικά Ιορδάνης. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιβλία για Malawi | ΑΝΤΩΝΗΣ Κ | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 8 | 27-12-05 12:55 |
SOS.Ζητουνται Κιχλ. malawi μοντελα για την εκθεση Zootechnia | mikenuke | Malawi | 5 | 31-01-05 23:42 |
Frontasa με Malawi | Fanis | Malawi | 10 | 20-05-04 18:04 |
Oι......Malawi...Ferrari μου !!!! | γαυρος | Malawi | 25 | 19-10-03 14:06 |
Δηλητηριασμένοι ύφαλοι στην malawi? | Discos | Malawi | 7 | 10-10-03 01:45 |