|
|
||||
|
||||
![]()
για σενα...
|
|
||||
|
||||
![]()
ειρηνη ,ομονοια,καλοσυνη!!!τεστ ειναι καποιο θα χανει παραπανω,καποιο λιγοτερο ,και τα χαρτινα πολυ!!!η αληθεια ειναι πως αυτα με σκονη για μετρηση no3,λιγο με ειχαν δυσκολεψει!το καλυτερο ειναι αυτο με την καλυτερη σχεση αποδοσης-τιμης,και ποιο βολευει τον καθενα!!!δεν χρειαζεται να θυμωνουμε και για τα τεστακια.
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείτε
![]() Δε με βόλεψαν ποτέ. Ήταν δύσκολα και στην αναλογία. 3 συστατικά αντί για 2 κλπ Αν κάποιος ξεκινάει το χόμπι θεωρώ ότι θα του είναι ποιο δύσκολο με αυτά. Ακρίβεια μετρήσεων έχουν - λειτουργικότητα για εμένα όχι. Βέβαια κάποιος θα πει ότι και τα αντίστοιχα μόνο με υγρά θέλουν καλό κούνημα πριν τη χρήση. Σιγά μη μαλώνουμε δηλαδή για τα test. |
|
||||
|
||||
![]()
αρα δεν ειναι πεταμενα λεφτα
![]() στα υπολοιπα συμφωνω.. κι εγω αpi παιρνω συνηθως, απλως και με τα υπολλοιπα εχω δει κοντινες μετρησεις.. αρα και τα κρινω αξιοπιστα. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα τέστ νερού που μου προτείνατε εμπεριέχουν όλες τις μετρήσεις?ph kh gh no3 κλπ?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το χαρτινο που εχεις ειναι το καλυτερο απο τα χαρτινα!για καλυτερα ομως χρησιμοποιησε της api σε σε ξεχωριστα αντιδραστηρια!!
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν σε ολες τις εταιριες , ξεχωριστα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεστ παραμέτρων νερού | Γιώργος Τ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 01-08-16 17:06 |
Τεστ νερού περίεργο | kosmas | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 12-11-15 19:55 |
Καλό τεστ νερού | Παναγιώτης Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 26-11-11 12:05 |
Τεστ γλυκού νερού | jean86 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 11-09-11 11:11 |
Αποτελέσματα ΤΕΣΤ Νερού | Aquablue | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 04-10-10 18:52 |