|
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως παιδιά όποτε επερνα ψάρια τους έβλεπα να τους βάζουν κατι σταγόνες, που έλεγαν ότι είναι ηρεμιστικό για απόσταση 20 λεπτών.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έλεος ! Εμένα δεν μου έχει τύχει .
Μήπως ήταν κανενα stress coat ?
|
||||
|
||||
![]()
και στα ιχθυοτροφεια ριχνουν.αλλα ο δασκαλος εχει δικιο.αν πει θα αρχισουν ολοι να ριχνουν!
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη για τις ιχθυοκαλλιεργειες λές?
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο το ηξερα απο τα παλια χρονια.ευχομαι να το εχουν σταματησει .τρομαζαν λεει τα λαβρακια απο τους καραυνους,και εσκαγαν!αν προσθεσεις αντιβιωτικα,φορμαλδεινη αν τη γραφω σωστα αστα να πανε!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι μόνο για αυτες τις "χαζομάρες" εκεί παίζει πολύ αντιβίωση ..... Βράστα !!
|
||||
|
||||
![]()
Έχω στείλει ψάρια πολλές φορές και σε αποστάσεις αρκετά μεγάλες (πχ Θεσ/νίκη-Κρήτη, Έβρο-Κρήτη) και με μακακίες στα κτελ με άσκοπες καθυστερήσεις,
χωρίς καμιά σχεδόν απώλεια και χωρίς κανένα φάρμακο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και με κουριερ εχω στειλει και λαβει, δλδ 24+ ωρες στην σακούλα. Αν γινει σωστο πακεταρισμα, μεγαλη σακουλα, μπολικος αερας, δεν χρειάζεται τίποτε αλλο |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν παθαίνουν τίποτα , δεν χρειάζονται φαρμακα .
Τώρα που το σκέφτομαι είχα στείλει Κόι (μωρά) σε ένα φίλο στην Μυτιλήνη , τα είχα αφήσει απλά νηστικά για 4 μέρες μπήκαν σε σακούλα (διπλή ) το κάθε ένα με 2-3 κομματάκια άνθρακα και έκαναν 48 ώρες ταξίδι. Τα ψάρια είναι μια χαρά και το παιδί που τα έχει τα λατρεύει! Ο Dimis είχε φέρει απο εξωτερικό σε breathable, νομίζω μου είχε πει 15 μέρες ταξίδι . Ακόμα και για άλλα κατοικίδια (σκυλους - γάτες) οι κτηνίατροι δεν συστήνουν χάπια σε ταξίδι .
|
|