|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σ ευχαριστώ Γιάννη!!
Ήσουν κατατοπιστικός! Μπουκάλα δεν έχω πάρει ακόμα. Είναι το εύκολο καθώς υπάρχει ετοιμοπαράδοτη. Το δύσκολο είναι η αγορά του υπόλοιπου εξοπλισμού λόγω κόστους ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους!
Χθες μέτρησα το ph του νερού της βρύσης και ήταν 6,8-7. Οι επιλογές σε κοπαδόψαρα είναι περιορισμένες χωρίς ΑΟ απ ότι βλέπω.. Τα πιο πολλά tetra θέλουν 5,5-7... Το emerald eye rasbora που μου αρέσει θέλει 6,5-7,5.. Νομίζω πως πηγαίνοντας κοντά στα όρια των παραμέτρων δεν θα βγει σε καλό. Με δεδομένο πως θέλω να μπει στο ενυδρείο ένα κοπάδι με ωραία κίνηση school..χρειάζομαι ΚΑΙ ΑΟ;; |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θες να πας σε καποιο ειδος τετρα οπως λες,τοτε ναι νομιζω κι εγω πως θα χρειαστεις οσμωση να μαλακωνεις το νερο και γενικα να χεις πιο πολλες επιλογες σε κοπαδοψαρα..
Ενα αλλο ωραιο ψαρι ειναι οι μελανοταινιες preacox που ναι και το πιο μικρο του ειδους και μεγαλυτερες απο tetra.Τις συγκεκριμενες μπορεις να τις εχεις και σε νερο βρυσης αλλα..θελουν και σκιερα σημεια στο ενυδρειο..Μπορεις να δεις κι αυτη την επιλογη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προχωραει το project σου εδω φιλε Ηλια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Γιάννη!
Προχωράνε τα φυτά μου και ίσως μέσα στο ΣΚ να γεμίσω!\ Έχουν περάσει δύο μήνες περίπου από το φύτεμα και η αλήθεια είναι πως δεν κρατιέμαι...! ![]() Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μία άποψη του εργοστασίου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο να το γεμισεις, ολα καλα να πανε, σου ευχομαι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Iwagumi dry start | makismakis2004 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 02-07-13 10:16 |
start cube 80*80*60 | Μαριο+Νατασα | Reef | 35 | 07-05-13 22:18 |
Iwagumi start | mixalhs1987 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 29-04-13 23:13 |
dry start με προβλημα | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 01-09-11 16:45 |
Sera CO2 Start | terios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 20-02-11 02:18 |