|
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα μου προτείνεται να αποφύγω τα guppies?
Για μονομάχο είναι μεγάλο ένα 60λιτρο ενυδρείο? Θα τον βλέπω ποτέ ή θα βλέπω ένα άδειο ενυδρείο? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν του προσφερεις αυτο που χρειαζεται, θα βλεπεις ενα ψαρι με τεραστια προσωπικοτητα σε 60 λιτρα, αν βαλεις μονομαχο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 04-05-18 στις 19:37 |
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο είδη, βέβαια είναι πολύ αρχή ακόμα για να αποφασίσω...
Θέλω πρώτα να μάθω τι θα χρειαστώ για να στήσω το ενυδρείο και άλλα πολλά! Είμαι στη φάση της μελέτης... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν θέλεις γέννες μπορείς βάλεις μόνο αρσενικά guppy που είναι και ποιο όμορφα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρω οτι δεν ειναι πολυ σωστο να απομονωθουν τα αρσενικα σε ενα ειδος που το μεγαλυτερο του ενδιαφερον, ειναι η αναπαραγωγη
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ πάμε τότε σιγά σιγά για μονομάχο (με τους οποίους έχω μια μικρή τρέλα) και βλέπουμε αργότερα για guppies, όταν αποκτήσω και μεγαλύτερη εμπειρία!!!
Θα ήθελα να μου πείτε αν ποιοτικά συμφέρει καλύτερα να πάρω το έτοιμο set της Dennerle με τον κύβο των 60λ. ή καλύτερα να πάρω ξεχωριστά όλα τα μηχανήματα που χρειάζονται... |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποιά τιμή το βρήκες αν επιτρέπεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρει κάποια ιδιαίτερη προσφορά. Το complete+ style led 240 ευρώ και το ενυδρείο μόνο του 75 ευρώ...
Σκέφτομαι να πάρω το ενυδρείο και σιγά σιγά να αγοράζω ότι χρειάζεται. Δεν βιάζομαι αλλά αν είναι τόσο καλά αυτά που περιέχει το complete+ και τελικά συμφέρει και οικονομικά και ποιοτικά θα προσπαθήσω να πάρω αυτό. Μιλάω πάντα για το 60 λιτρο |
|
||||
|
||||
![]()
Ψάξτο λίγο γιατί (ίσως και) με λιγότερα από τα μισά βρίσκεις καινούργιο ενυδρείο με διπλάσια λίτρα+καπάκι+φωτισμό+φιλτράκι. Αν ψάχνεις και τις αγγελίες ακόμα καλύτερα. Μη βιαστείς (εκτός κι αν σου περισσεύουν)
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάρια με guppies | Χριστινάκι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 02-12-12 21:55 |
Αρχάρια σε ενυδρία. | kornilia | Χρυσόψαρα | 15 | 14-11-12 19:40 |
Αρχάρια!!!! | Eveline S. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 20-10-12 01:16 |
Wannabe Αρχάρια: Είναι τελικά τα guppies η σωστή επιλογή;;; | Loucritia | Ζωοτόκα | 15 | 27-02-11 03:02 |
Βοήθεια σε αρχάρια | marly | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-02-09 18:39 |