|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις μόνο για ανεμιστηράκια θα κάνεις δουλειά, πάντα με την προϋπόθεση πώς το thermistor του είναι ανοξείδωτο και στεγανό.
Διαφορετικά θα πρέπει να αντικατασταθεί με αντίστοιχο πλαστικό στεγανό. Αν θέλεις να ελέγχει και αντίσταση θέρμανσης τότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν και άλλα εξαρτήματα π.χ. ένα relay ισχύος που ανεβάζουν και άλλο το κόστος, και εδώ απαιτούνται ηλεκρολογικές γνώσεις που δεν γνωρίζω αν διαθέτεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Προφανως θα κανει δουλειά στα ανεμιστηρακια.
Φαίνεται μια οικονομική λύση. Εννοείται καθοτι 12βολτο, δουλευεις μονο ανεμιστηρακια κι οχι θερμαντηρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μονο για ψύξη θα τα χρησιμοποιήσω, οποτε τα παραγγέλνω και μόλις έρθουν θα σας πω εντυπώσεις
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελπίζω να δουλέψει, πήρα και εγώ ένα να το δοκιμάσω
![]() βέβαια και με ένα αρντουίνο ή ρασπμπερυ κανεις ίδια πράγματα (και με θερμοστάτη) |
|
||||
|
||||
![]()
Από -50 μέχρι -110 βαθμούς;
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 30-04-18 στις 00:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ ξέρω τι φαντάζεσαι... εγώ διαβάζω από μείον 50 έως μείον 110... γι' αυτό ρωτάω.-
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶μμος αντί χαλικιού | Amras015 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 06-12-12 19:50 |
Μακαρόνι αντί για σφουγκαράκια... | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 04-12-08 14:20 |
Είναι αντίχλώριο ??? | mafia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 26-07-08 14:00 |
ΖΒ αντί για Κάνιστρα. | nikman | Φίλτρανση | 7 | 19-03-07 18:29 |
Αντί-χλώριο ή όχι ??? | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 07-09-06 07:58 |