|
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμισία εσένα από πού έχανε και γιατί? Εμένα όπως είπα ο κάδος ράγισε. Δεν είχε περάσει και λίγα το φίλτρο. Αγορασμενο για ενυδρείο με χελώνα δούλεψε γύρω στα 4 χρόνια. Μετά στο πατάρι του πατρικού μου γύρω στα 2 χρόνια ώσπου το έδωσα σε ένα φίλο για τα χρυσόψαρα του. Μετά πήγε σε άλλο φίλο που και εκείνος το είχε σε χελωνοενυδρειο ώσπου πριν 2 χρόνια ξαναγύρισε σε εμένα για το τότε 60λιτρο όταν χρειάστηκα ένα πιο δυνατό φίλτρο για να δουλέψει ικανοποιητικά ο ριακτορας co2.
Ήδη παρηγγειλα πάντως τον κάδο που είπα και αύριο εάν όλα πάνε καλά θα βάλω να δουλέψει το 206.
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα ένα καναπέ μούσκεμα και το φίλτρο να τραγουδάει , λέω τι έγινε εδω ??
Να σου πώ την αλήθεια ακόμα δεν κατάλαβα ούτε και εγω , αλλά κάτω απο το κλιψάκι που κουμπώνει . Καθάρισα το oring τα ίδια .... τελικα το έβαλα σε λεκάνη και περίμενα να δώ αποτελέσματα .... Όπως και εσύ, έτσι και εγω , βαρέθηκα να μανουριάζομαι και έβαλα ένα άλλο fluval που είχα διαθέσιμο γιατι δεν ρίσκαρα τα ψάρια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως εκει εχανε κ μενα οταν ανεφερα σε ενα ποστ για διαρροη αν θυμαστε. Το φιλτρο το εχω λιγους μηνες.
Ισως μετραει και πως το κουμπωνουμε δε ξερω. Σημερα μετα απο μια βδομαδα δεν εχει χασει σταγονα.
|
||||
|
||||
![]()
Καλό είναι αυτό
![]() Εμένα δουλεύει χρόνια τώρα και με δύσκολα ψάρια (ξυλοφάγα) οπότε το καθαρίζω κάθε βδομάδα , κατά 99% θα γινόταν κάποια στιγμή . Δεν εξεπλάγην ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βλάβη φίλτρου | Gmar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 08-02-18 00:19 |
Βλάβη φίλτρου | ilias ts | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 11-09-13 15:36 |
M2K3-Βλάβη. | gianni zym | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 24-01-12 23:08 |