|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σ ευχαριστώ Μιχάλη!
Ξέρεις καμία μάρκα συγκεκριμένα να μου προτείνεις; |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κανω λαθος κυκλοφορουν 2 στην αγορα μια της D-D και μια TUNZE και οι 2 την ιδια δουλεια κανουν
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα!
Παρέλαβα σήμερα φίλτρο(eheim professional 4+ 350), θερμοστάτη εξωτερικό (hydor) και υγρά τεστ(jbl). Από το φίλτρο έλειπε το κάτω εξάρτημα την εισαγωγής του νερού. Μου έκανε εντύπωση καθώς η συσκευασία ήταν σφραγισμένη. Έστειλα ένα mail στο μαγαζί και βλέπουμε. Μικρό το κακό μιας και θα τα άλλαζα ούτως ή άλλως με διάφανα γυάλινα ή ακρυλικά. Επόμενο project η συνδεσμολογία του θερμοστάτη και μαζί τριπλή βανα για την αφαίρεση του νερού στις αλλαγές. Θα ανατρέξω στο σχετικό thred. Αυτά τα ολίγα! Συνεχίζουμε! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και πάλι!
Εκεί λοιπόν πάνω στο διάβασμα και περιμένοντας υπομονετικά να προχωρήσουν τα φυτά μου, έπεσε το μάτι μου στο skimmer γλυκού νερού.. Από ότι διάβασα βοηθάει στην καθαριότητα της επιφάνειας και του νερού γενικότερα. Ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαραίτητο ή αν υπάρχει εναλλακτική λύση.. Θα παραγγείλω από co2art σύστημα για διοξείδιο. Τι diffuser να επιλέξω καλύτερα bazooka ή inline atomizer?? ![]() Ευχαριστώ εκ τω προτέρων! |
|
||||
|
||||
![]()
Εχουν και τα καλα και τα κακα τους. Οπως και με ολα τα diffusers ετσι ειναι. Ψαχνεις, συγκρινεις και διαλεγεις στο τελος. Μπουκαλα εχεις παρει? Κοιτα εδω, νομιζω οτι ειναι σχετικα φτηνα για Αθηνα, αν καποιος γνωριζει καποιο αλλο καταστημα με καλυτερες τιμες, ας το γραψει.
http://www.telchines.gr/en/proionta/...es/forhtoi/co2 Καλημερα Ηλια ![]() ΥΓ: Το skimmerακι μονο καλο μπορει να προσφερει αλλα ειναι ενα εξτρα εξαρτημα στο ενυδρειο (πιανει χωρο στη γωνια του ενυδρειου, θελει μια εξτρα πριζα, τρωει λιγο ρευμα επιπλεον και υπαρχει το κοστος αγορας του) Εγω θα το εβαζα μονο αν ειχα θεμα σοβαρο. Αν εχεις σωστη φιλτρανση και επαρκη αναταραξη στην επιφανεια του νερου, θεωρω πως δεν χρειαζεται σε μεγαλο βαθμο. |
|
|||
|
|||
![]()
Σ ευχαριστώ Γιάννη!!
Ήσουν κατατοπιστικός! Μπουκάλα δεν έχω πάρει ακόμα. Είναι το εύκολο καθώς υπάρχει ετοιμοπαράδοτη. Το δύσκολο είναι η αγορά του υπόλοιπου εξοπλισμού λόγω κόστους ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους!
Χθες μέτρησα το ph του νερού της βρύσης και ήταν 6,8-7. Οι επιλογές σε κοπαδόψαρα είναι περιορισμένες χωρίς ΑΟ απ ότι βλέπω.. Τα πιο πολλά tetra θέλουν 5,5-7... Το emerald eye rasbora που μου αρέσει θέλει 6,5-7,5.. Νομίζω πως πηγαίνοντας κοντά στα όρια των παραμέτρων δεν θα βγει σε καλό. Με δεδομένο πως θέλω να μπει στο ενυδρείο ένα κοπάδι με ωραία κίνηση school..χρειάζομαι ΚΑΙ ΑΟ;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι κάποιο συγκεκριμενο..
Της Eheim είχα δει σε κάποια ενυδρεία αλλά δεν το σκέφτομαι προς το παρών ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους
Το ενυδρείο έχει γεμίσει από 11 Ιουνίου. Προχωράει το στρώσιμο και στη συνέχεια θα μπουν και τα ψαράκια! Από την προηγούμενη εβδομάδα έχει ξεκινήσει ρουτίνα λιπασμάτων Nitrogen και Flourish. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Iwagumi dry start | makismakis2004 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 02-07-13 10:16 |
start cube 80*80*60 | Μαριο+Νατασα | Reef | 35 | 07-05-13 22:18 |
Iwagumi start | mixalhs1987 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 29-04-13 23:13 |
dry start με προβλημα | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 01-09-11 16:45 |
Sera CO2 Start | terios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 20-02-11 02:18 |