|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ στην αρχή όταν ξεκίνησα , πήρα πλαστικά φυτά και τέτοιων ειδών πράγματα ακόμα και πορτοκαλί χαλίκι κτλπ. Πλέον διαθέτω low tech natural ενυδρείο με ξύλα και καφέ νερό και πραγματικά είναι υπέροχο. Δεν μπορεί να φτάσει ούτε στο ελάχιστο το ψεύτικο αυτό που έχω τώρα. Μου κρατάνε επίσης καθαρό το ενυδρείο από Νο3 και όσο και να ταίζω είμαι μεταξύ 10-20 μαζί με προσθήκη ανα 2-3 βδομάδες. Το μόνο που κάνω είναι λίγες αλλαγές. Έφτασε στο σημείο να μην χρειάζεται αλλαγή κοντά μήνα. Με λίγα ξύλα και ανούβιες κάνεις ένα πράγμα στο ενυδρείο σου που μένει , είναι πανέμορφο και βοηθάει τα ψαράκια σου ακριβώς με τα ίδια λεφτά που θα έδινες για αναλώσιμα πλαστικά
|
||||
|
||||
![]()
Δε ξερω τι θα πουν οι πιο εμπειροι φιλε μου αλλα αυτο ειναι λαθος κατα τη γνωμη μου. Η αλλαγη καθε εβδομαδα ειναι υποχρεωτικη. Εχει κ αλλα συστατικα το νερο που ειναι απαραιτητα στα φυτα και τα ψαρια και πρεπει να ανανεωνεται το νερο.
|
||||
|
||||
![]()
γενικά έχω διαβάσει ότι τα snakehead θέλουν "παλιό νερό". Πάντως από θέμα παλιών τροφών κτλπ τα καθαρίζω καθημερινά
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που διάβασες ως "παλιό νερό"... σημαίνει ώριμο.... ακόμα και με καθημερινές αλλαγές νερού, μπορείς να έχει ώριμο νερό.-
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοσμητικά και γκαππυ | dimsaa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-07-14 16:40 |
Διακοσμητικά κοράλια είναι κατάλληλα για το ενυδρείο ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Λοιπός εξοπλισμός | 2 | 03-07-14 18:36 |
αληθινά ή ψεύτικα φυτά; | armenis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-05-09 13:28 |