|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια ερωτηση...το excel με τις γαριδες πως τα παει? Η μαλλον, οι γαριδες τα πανε καλα με το excel?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι οτι καλυτερο για τις γαριδες.
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να ξαναστησω για γαριδες και μονο. Ακομα εχει πολυ καιρο να δειξει αξιο αναφορας πιστευω. Μπηκε υποστρωμα τυρφης, αυξηθηκε ο φωτισμος στα 22watt, χρησιμοποιηθηκαν ολα τα παλια φυτα συν λιγη moss (νομιζω taiwan) και bacopa caroliana. Το μοντε καρλο δεν φυτευτηκε αλλα απλωθηκε οπως βγηκε απο το παλιο στησιμο. Δεν βλέπω να την βγαζει καθαρη. Οποια προταση για χαλι, δεκτη. Σε 2 εβδομαδες θα μπουν οι γαριδες μιας και ειναι στρωμενο (και ο βυθός).
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιές
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο ωραίος
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια εξελιξη!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετα το πρωτο μας κουρεμα. Το μοντε καρλο πολυ πυκνο με σαπισματα στις ρίζες. Πως το βλεπετε, αντεχει? Η accicularis mini ειναι απαιτητικο φυτο? Λεω να αντικαταστησω το μοντε καρλο. Απο αλγες δεν βλεπω κατι, τα υπολοιπα φυτα πανε καλά σχετικα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Low Tech (εν δυνάμει high tech) | tsodkostas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 06-10-16 08:52 |
Low-tech φυτεμένο | xrusec13 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 15-11-11 13:00 |
Hi-tech sump | ilias8573 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 02-01-10 18:52 |
Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ. low tech | chemical mac | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 21-12-09 01:08 |
low tech - low maint | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 17-12-08 14:04 |