|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι τέσσερις έχει άλλα αναβω τις δύο και έλεγα να πάρω δύο λάμπες τ5 λεντ
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα γράφω κι εδώ. ¶λλαξε τες όλες για λόγους οικονομίας
![]() Τον συνδυασμό που μ' αρέσει έτσι όπως αποδίδει τα χρώματα των ψαριών στον έγραψα πιο πάνω. Εσύ μπορείς να δοκιμάσεις και μια από τις τέσσερις να είναι θερμό λευκό που τονίζει τα κόκκινα χρώματα (αλλά ενδέχεται να βοηθήσει τις άλγες) και να δεις ποιός συνδυασμός σ' αρέσει οπτικά. Τα ψάρια δεν θα ενοχληθούν όποια και να ανάβεις αφού στη φύση ζουν σε ζώνη με αρκετά έντονο ηλιακό φως. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα κλεοβουλε πήρα σήμερα λάμπες αυτές που μου έγραψες πίσω πίσω πια να βάλω και με πια σειρά πήρα και 35 βατ και 80
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλές Τ5 πήρες ή λεντ?
Αν πήρες και με θερμό λευκό χρώμα εγώ θα την έβαζα πίσω για τα φυτά (αν έχεις). Τις άλλες εναλλάξ. *τι θα γίνει θα δούμε καμιά φωτο? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απλές όχι λεντ απλός πηρα τέσσερις 35w και τέσσερις 80w
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο να το στησεις!!Καμια φωτο ανευασε να παρουμε μια γευση γιατι προς τα εκει παω και εγω σιγα σιγα.
Εχεις σκεφτει πως θα το ψηξεις??ανεμιστιρακια??chiller? |
|
|||
|
|||
![]()
Και κάποιες χρωστουμενες φωτογραφίες από το ενυδρείο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο 65 λίτρα | Fortesque | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-01-17 20:15 |
Ενυδρείο 45 λίτρα. | avgeris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-08-16 22:14 |
Ενυδρείο τοίχου 20 λίτρα.. | Kotsos | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 52 | 17-02-13 13:58 |
Το ενυδρείο μου (40 λίτρα)!!! | NEMO GIRL CY | Greek Aquarist's Boards | 12 | 14-05-10 20:09 |