|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η κυκλοφορία σου ειναι παραπάνω απο μια χαρά. Η φίλτρανση σου και η μηχανική αλλά και η βιολογική ειναι τούμπανο. Από θεμα αεραντλίας δεν θυμάμαι τι εχεις, αλλά δεν νομίζω να ιστερείς. Εχεις και protein filter που χριαζεται αεραντλία και Κ1 στο Nexus που επιβαλεται αεραντλια αλλα και bottom drain με αεραντλια. Σε όλα τα παραπάνω κομμάτια οχι απλώς είσαι καλός. Αντιθέτως, θα έλεγα οτι είσαι υπερβολικός
![]() Τώρα στο θέμα με τις αρρώστιες σηκώνω ψηλά τα χέρια γιατί εχω μαύρα μεσάνυχτα. Θα βοηθούσε άραγε να έβαζες βούρτσες για να γεννήσουν τα ψάρια και ξελαφρωσει λίγο η κοιλιά τους ή δεν έχει σχέση? Καλή συνέχεια. Το κομμάτι με το τζάμι θέλω να δω με λεπτομέρειες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και καλή ανάσταση .
Αρτεμίσια μου έχεις πει μια διάγνωση, ότι τα ψάρια μου είναι αρρώστα , μου ζήτησες κάποιες πληροφορίες και εγώ στα έδωσα όλα αναλυτικά . Περιμένω μια απάντηση από σένα δεν θέλεις, Η δεν ξέρεις ![]() Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν κάποιος δεν θέλει (για οποιοδήποτε λόγο) ή δεν ξέρει, ή δεν πρόλαβε να απαντήσει, κάνουμε υπομονή μέχρι να βρεθεί κάποιος που θέλει, ξέρει και πρόλαβε
![]() Εγώ χωρίς να έχω ασχοληθεί ποτέ με κόι πιστεύω ότι η διάγνωση που έγινε πιο πάνω είναι σωστή και μόνο βλέποντας φωτο ψαριών με το ίδιο πρόβλημα. Διάβασε αυτό μήπως βοηθήσει http://www.koiquest.co.uk/Dystocia.htm http://www.lagazzettadellekoi.it/nis...asie/distocia/ Καλή Ανάσταση! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Δυστυχώς μας εγκατέλειψε κι άλλος... | melli | Bettas | 7 | 21-01-08 23:05 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |