|
|
||||
|
||||
![]()
Τα δουλεύω... τι να παραλάβω;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μας γλεντας σε τοσα ποστ? χαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
Που στα απλά Ελληνικά... σημαίνει;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που εχεις λογικα κανει τη δουλεια που συζηταμε πιο πανω? Αν ναι τοτε δεν εχει κανενα νοημα ολο αυτο που προτειναμε... Λογικα εχεις τη συσκευη που κανει ολα αυτα σωστα?
Καλαμπουρι κανω. Οταν ειπες πιο πανω οτι εχεις αλλο συστημα δε καταλαβα οτι εννοουσες κατι τετοιο και οταν το εδειξες στο λινκ νομιζα οτι το περιμενεις οχι οτι το εχεις.... γιαυτο λεω μας γλεντας! Νομιζα οτι μας εμπαίζεις με τη καλη εννοια! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είχα φτιάξει πολλά χρόνια πριν την πλακέτα για το κύκλωμα (ΔΕΝ το δούλεψα ποτέ)... κι έμεινε στην άκρη.
Ένας φίλος μου έδωσε το δικό του (λίγο διαφορετικό)... επειδή ΔΕΝ το χρειαζόταν πια... αλλά μου βγήκε "άχρηστο" (τσάμπα πήγαν τα χρήματα, για το dimmable ballast) γιατί... παράγγειλα αυτά και από τότε κάνω μια χαρά, την δουλειά μου.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα! Ωραιος!
![]() Εγινε bookmarked το link και οταν αποφασισω να το γυρισω σε led θα το τσιμπησω! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τις λεντοταινίες τις έχω για την ανατολή-δύση... οι λάμπες δουλεύουν "παράλληλα", στο πρόγραμμα τους.
![]() Moonlight (μπλε, κόκκινα, κλπ.) και διάφορες άλλες "αμερικανιές"... κατά την άποψη μου, είναι "απερίσκεπτες" κινήσεις μιμητισμού.- ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|