|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτι δεν πάει καλά . Φαίνεται σαν να έχουν δυστοκία και σε κάποια να έχουν μολυνθεί τα αυγά . Πρωτόζωα και βακτήρια είναι ο λόγος, αλλά πολλές φορές και κακές συνθήκες νερού . Artemisia Να είσαι καλά ![]() Πόσα ψάρια έχεις σε πόσα κυβικά ? Όταν τα πήρες είχαν πρησμένη κοιλιά ? Καμια δεξαμενή για καραντίνα υπάρχει ?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Συγκεκριμένα σημαίνει τι βλέπει Η φίλη μας και όχι υποθέσεις, Μόλυνση από αυγά ,βακτριδιακη Η παρασιτική Η κακές συνθήκες νερού ?? Έχει καλύψει όλο το φάσμα από πιθανές αίτιες θεωρείς ότι αυτό είναι διάγνωση & θεραπεία ?? Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη κιόλας , αλλά όσα μου λές δεν ισχύουν. ΤΑ ΨΑΡΙΑ , ναι είναι πολλά που πάσχουν, έχουν δυστοκία .
Αφου τα πήρες απο τον Γιάννη ρωτα τον πως να τα κάνεις καλά . Αυτό δεν έχει καμια σχεση με δυσμορφία . Όσο για τον Γιαννη δεν έχω να πώ τίποτα .
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο ψάρι και μερικά άλλα σου έχουν δυστοκία. Η αιτία δεν είναι γνωστή στη δυστοκία, όμως συνοδεύεται από υψηλό κίνδυνο να μολυνθούν τα αυγά και να πεθάνει το ψάρι. Οι όχι και τόσο καλες συνθήκες, μπορούν να επιτείνουν το πρόβλημα. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα μόλυνσης.
Με ελλειπή στοιχεία παραμέτρων δεν μπορούμε να προτείνουμε βελτιώσεις. Οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι πληροφόρηση.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας .
Κοιτάξτε δεν θέλω να σας αναστατώσω, απλός θέλω να με βοηθείστε για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα μου Παρακάτω σας βάζω 2 ψάρια με περισσότερες λεπτομέρειες για να μου πείτε τι βλέπεται |
|
||||
|
||||
![]()
Να σε ρωτησω τωρα ? Τεστ μου κάνεις ? Αυτα τα ψαρια δεν υπάρχουν στην λίμνη σου απο φωτό που έχω δεί .
Το τσιμέντο που χρησιμοποιησες, τι τσιμεντο ήταν (με τα ψάρια πάντα μέσα στην Λίμνη ) ? Τωρα που θα βάψεις με epoxy φανταζομαι πάλι μεσα θα είναι (ΤΑ ΨΑΡΙΑ )? Για να εξηγηθώ , δεν τα ξέρω όλα . Αλλά δεν βοηθάω σε φορουμ για διακόσμηση .
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείτε , τα έβγαλα για να τα πάρω foto ,αλά δε μου απάντησες τι βλέπεις
Τώρα για το τσιμέντο που αναφέρεις το αναφέρω παραπάνω ότι δεν είναι ότι καλύτερο αλά τι να κάνουμε με κάποιο τρόπο έπρεπε να γίνει. αλλάζει τίποτα στην διάγνωση? Όσο για το μονωτικό έχω πάρει το ίδιο που είχα βάλει στην αρχή Ιδικό για λίμνες με koi https://www.hanako-koi.de/teichtechn...iter-fuer-45m2 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όχι Αρτεμισία άσε τον Γιάννη koi δεν είναι αυτό το θέμα μας,
καταρχήν δεν ξέρεις αν τα αγόρασα ,Η μου τα έκανε δώρο . επεσήμανες κάτι που είδες ,αλά αποφεύγεις να δώσεις μια απάντηση, έβαλες στην μέση τον Γιάννη Ο όποιος δεν μπορεί να πάρει θέση το θεωρείς σωστό ? τελικά θα μας απαντήσεις για την διάγνωση ? Η δεν ξέρεις ![]() Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]() [/QUOTE]Artemisia πρόσφατα μετρήσεις και τι λένε ? Πόσα ψάρια έχεις σε πόσα κυβικά ? Όταν τα πήρες είχαν πρησμένη κοιλιά ? Καμια δεξαμενή για καραντίνα υπάρχει ?[/QUOTE] σε αυτα θα απαντησεις? τελος εγω προσωπικα θα απεφευγα να γεμισω με τσιμεντο μια λιμνη με ψαρια και να την ποσταρω σε ενυδρειακο φορουμ αλλα μαλλον θα κολυμπανε χαρουμενα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Δυστυχώς μας εγκατέλειψε κι άλλος... | melli | Bettas | 7 | 21-01-08 23:05 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |