|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ποιο πολλά ψαράκια έχουν καπαρωσει από ενα κοχύλι πέρα από δύο που απλά περιφέρονται στο ενυδρείο. Θα ήθελα πάρα πολυ να μάθω το φύλο τους για να μπορώ να πράξω ανάλογα, η εκτός αν ανεβάσω ούτως ή άλλος το ph που θα τους κανει καλό κ έτσι μπορέσω να πάρω κάποια γεννά μαζί με αυτό ξεχωρίσει κάποιο ζευγάρι για να μπορώ να δώσω τα υπόλοιπα
------------------------- Τα 3 από τα 6 ψαράκια όντως είναι ποιο μικρά ή αλήθεια ειναι. Θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη με τα πτερύγια με αυτό που μου λες για να μπορέσω κ εγώ να ζήσω αυτή την όμορφη εμπειρία της γέννας. Πιστευεις ότι αν ανεβάσω το ph θα βρω τις απαντήσεις που ψάχνω; ------------------------- Έχεις απόλυτο δίκιο στο θέμα του φίλτρου γιατί κ τρώει χώρο αλλά κ στο μάτι δεν είναι κ το ότι ποιο ωραιο. Στο άμεσο μέλλον θα κοιτάξω ή να πάρω κάποιο εξωτερικό ή να φτιάξω ένα εκο προ της εχειμ που έχω. Εσύ αν επιτρέπεται με ποιο τρόπο ανεβάζεις το ph σου; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη grvenetis : 29-03-18 στις 14:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πιστευω πως ναι θα βρεις τα αποτελεσματα που θελεις.Το Ph εκτος οτι τα επηρεαζει στις γεννες τα επηρεαζει και στις ασθενειες!Οταν τα ψαρια βρισκονται σε νερο με ιδια σκληροτητα και ιδια αλκαλικοτητα με του βιοτοπου τους καθιστανται και πιο ανθεκτικα νομιζω απεναντι σε ασθενειες!Για να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα για τα φυλα οσον αφορα τα μορφολογικα χαρακτηριστικα οπως το μεγεθος που σου προανεφερα μπορεις να διακρινεις διαφορα αρσενικου και θηλυκου μονο σε ενηλικα ψαρια που εχουν αναπτυχθει πληρως
![]() ------------------------- Το Ph του δικτυου στην περιοχη που μενω πρεπει να κυμαινεται απο 7.4-7.6..δεν εχω ριξει ποτε καποιο προσθετο σκευασμα,εχω ανεβασει την τιμη του Ph αποκλειστικα με την χρηση ασβεστολιθικων πετρων και αμμο θαλασσης! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη originalpeter : 29-03-18 στις 14:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια φίλε μου Ειλικρινά. Θα προσπαθήσω για αρχή να ανεβάσω το ph για το καλό πάνω από όλα τον ζωντανον μου κ για να μπορέσω να ξεχωρίσω κ το φύλο η αλήθεια είναι για να μπορώ να απομακρύνω τα υπόλοιπα και να είναι ποιο ήρεμα τα ψαράκια μου κρατοντας ένα χαρέμι, για να μπορώ να δω ακόμα ποιο πολλά πράγματα απο ένα τόσο όμορφο κ ξεχωριστό είδος. Ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
![]()
Προκειται για ενα ξεχωριστο και πολυ ιδιαιτερο ειδος με απιστευτες συμπεριφορες και τσαμπουκα παρα το μικρο του μεγεθος!Να εισαι σιγουρος πως μολις βρουν τις ισορροπιες τους στο θεμα του νερου θα σου δειξουν τον χαρακτηρα τους!Σου ευχομαι να τα απολαυσεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιστεύω αυτό που λες, έχω να δω πολλά ακόμα από το συγκεκριμένο είδος. Να σε καλά φίλε μου σε ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ για την βοήθεια σου
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαράκι μου μόλις γύρισα σπίτι κ κάθησα κ χαζευα τα ψαράκια κ έχω την εντύπωση ότι σε όλα το πτερύγιο πάνω είναι χρυσό χρώμα. Τοοοσο τυχαίος δηλαδη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lamprologus ocellatus 'Gold' | alex siak 1986 | Tanganyika | 1 | 12-01-13 08:51 |
lamprologus ocellatus(gold) | panos73 | Tanganyika | 11 | 11-04-07 20:53 |