|
|
||||
|
||||
![]()
Το μόνο που υποπτευομουν απο την αρχη ηταν το "τεχνιτο" ρευμα που εσκαγε απεναντι στις λαβα. Υπηρχε ενα κενο εκει που ηταν στενο και καποια ψαρακια πηγαιναν και παιζανε. Ισως εκει. Δε ξερω με σιγουριά. Το αλλαξα ομως και τις απλωσα οποτε παει και αυτο.
Τοσες αναποδιες σε ενα τοσο απλο ενυδρείο δεν ξερω κατα ποσον είναι τυχαίο και ψάχνω να βρω το λαθος. Sent from my PRO 7 using Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Για μένα τα tetra για μακροημέρευση χρειάζονται πιο μαλακό νερό. Με νερό βρύσης πάντα θα έχεις προβλήματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο καλημέρα.
Δεν τραυματιστηκε καπου το ψαρι. Δεν ειναι τυχαιο καθολου. Την αποψη μου στην εχω πει, τα πηρες αρρωστα τα ψαρια. Και στα cardinal που ειχα παρει κι εγω εσπαγαν πτερυγια σε καραντινα που δεν ειχε τιποτα που μπορουσαν να τραυματιστουν. Σε ενα μαλιστα ειχε εξαφανιστει το 90% της ουρας του! Εγω εκανα θεραπεια με flagyl (αντιβιωση-την πηρα απο φαρμακειο). Δεν εχεις του θανατους που ειχα εγω βεβαια. Εγω μεσα σ'ενα 24ωρο ειχα χασει 7 απ'τα 8 ψαρια. Αλλα αν τα αφησεις νομιζω πως δεν θα την παλεψουν ουτε τα δικα σου. Βαλε καμμια φωτογραφια, παρατηρησε τα και περιεγραψε λιγο παραπανω τυχον συμπτωματα (αν υπαρχουν εμφανη συμπτωματα-στα δικα μου εκτος των πτερυγιων δεν υπηρχε κατι αλλο). Θα σου πουν κι οι εμπειροτεροι σ'αυτα τα θεματα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τα εψαχνα τοσους μηνες και τωρα η μια αναποδια μετα την αλλη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασπρα σημαδια σε Cory Sterbai | WiSe | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 33 | 22-01-18 18:22 |
ασπρα σημαδια σε γκαπυ | johnb | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 14-01-12 11:45 |
Λευκο σημαδι στο στομα | dianik06 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 15-01-08 11:13 |
μικρα στο στομα | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 10-04-07 18:00 |
ασπρα σημαδια στην ουρα χρυσοψαρου..... | silver | Χρυσόψαρα | 3 | 27-10-04 03:25 |