|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να ανεβάσω την λίμνη μου ακόμα 90 πόντους και να προσθέσω τζάμι . ο τελικός όγκος νερού θα ξεπεράσει τους 20 τόνους .
Η πιέσεις στην προσθήκη θα είναι περίπου 8 τόνοι νερού , θα γίνει μια γωνία με τζάμι triplex 20mm( 2 μέτρα & 2.8 ) και το υπόλοιπο μπετό , έχει γίνει τελάρο όλη η κατασκευή και θα προσθέσω και έχτρα σίδερα με ρητίνες για καλύτερα αποτελέσματα. στο κομμάτι που θα βλέπει την προ λίμνη θα βάλω και εκεί τζάμι 40 πόντους επί 3 μετρά για να φαίνονται τα φυτά . Η προ λίμνη θα αποκοπεί από την λίμνη και θα γίνει χωριστό κύκλωμα Επίσης θα μεγαλώσω το skimer 60χ40χ1 μέτρο για να μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο καλάθι για τα φύλα μερικά JAPANESE MATTING & αντλία βυθού |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερή δουλειά!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο μπραβο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με γειά και πάλι
![]() Εχεις μερικά ψάρια με προβλήματα σοβαρά , είναι ζήτημα χρόνου αν δεν κάνουν θεραπεία .Eίναι πολλά και δεν ξέρω τον λόγο ![]() Κάτι δεν πάει καλά . Φαίνεται σαν να έχουν δυστοκία και σε κάποια να έχουν μολυνθεί τα αυγά . Πρωτόζωα και βακτήρια είναι ο λόγος, αλλά πολλές φορές και κακές συνθήκες νερού .
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 18-03-18 στις 19:28 |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Αρτεμίσια για το ενδιαφέρων ,
Πες μου σε παρακαλώ τι ?ακριβός βλέπεις στα ψάρια μου. Τι αρρώστια? βλέπεις και τι θεραπεία χρειάζεται βήμα βήμα για να την αντιμετωπίσω Επίσης τι? με συμβουλεύεις να κάνω για να αναβαθμίσω την βιολογία στη λίμνη μου ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
||||
|
||||
![]()
Να είσαι καλά
![]() Πόσα ψάρια έχεις σε πόσα κυβικά ? Όταν τα πήρες είχαν πρησμένη κοιλιά ? Καμια δεξαμενή για καραντίνα υπάρχει ?
|
|||
|
|||
![]()
Συνέχειά στο έργο έχει Ο καλουπατζής Ο κυρ Γιώργος, παλιάς κοπής 75 χρονών παρακαλώ
![]() σιδέρωμα κανονικό και κάποιες αναμονές για ρεύμα Στην προ λίμνη τελικά θα κάνω ένα sub sustem μια και ο χώρος που κερδίζω μετά τις προεκτάσεις είναι παραπάνω από 1,5 κυβικό νερό ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Δυστυχώς μας εγκατέλειψε κι άλλος... | melli | Bettas | 7 | 21-01-08 23:05 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |