|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χτες ειχα όρεξη και σκαλισα τα ψιψιψονια που κραταμε ολοι οι γιαλατζι μαστορες-ρακοσυλλεκτες σαν και του λογου μου...
Μια τανια led 7000k ενα παλιο τροφοδοτικό απο laptop και ενας χρόνοδιακοπτης. Χειρουργική τοποθέτηση με σιλικονη και έτοιμο.... Μιση ωρα πριν ανοιγμα και μισή ώρα μετα κλείσιμο από τα κυριως φωτα. Κοστος: 0 ευρω. ![]() ![]() ![]() Sent from my PRO 7 using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα Γιωργο!
Νομιζω οτι οι λεντοταινιες θελουν καποια ψυξη. Αλλιως υπερθερμαινονται και τα φτυνουν. Ετσι κολλημενη στο καπακι νομιζω θα εχει θεμα... Ειναι αδιαβροχη; Επισης τωρα που ανεβαζεις φωτισμο λογικα θα αυξηθουν οι αναγκες των φυτων σου και στα υπολοιπα (λιπανση, CO2). Δεν αλλαζει κατι, παλι θα πρεπει να βρεις το σημειο που το συστημα σου θα εχει ισορροπια οπως σου εχει πει κι ο Γιωργος Κ. |
|
||||
|
||||
![]()
Η συγκεκρημενη δουλευε 3-4 χρονια συνεχομενα 5 ωρες καθε μερα. Ειναι αδιαβροχη ναι.
Δε με πειραζει αν τα φτυσει τη βγαζω βαζω αλλη. Προβλημα υπερθερμανσης δεν ειδα να σου πω την αληθεια αν και το τροφοδοτικο ειναι 5Α. Οσο αφορα την αυξηση του φωτισμου νομιζω οτι ανεβηκε λιγο.... Θα δειξει το μελλον ομως! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω ασχοληθει κι εγω, θεωρητικα το ξερω αυτο. Εχω διαβασει εδω στο φορουμ σχολια απο παιδια που εχουν δοκιμασει. Ισως αναλογα και με τη λεντοταινια και τη ποιοτητα της να διαφερει και ο χρονος ζωης της...
Tο κοστος ειναι χαμηλο οποτε οκ ναι τη βγαζεις και βαζεις αλλη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι καταλαβα Πανο. Ενταξει ζεστενεται αλλα οχι τοσο!
Επισης τα espei ρε φιλε, τι ωραιο ψαρακι ![]() Ξεθαρεψανε ολα και αλωνιζουν! Ισως και να επιασε το κολπο με το ταισμα το βραδυ ισως και οχι αλλα ειναι πανεμορφα. Τωρα μετριασα το ταισμα γιατι μαλλον ταιζα πολυ και παρακολουθω τα νιτρικα για να δω αν θα μπορεσω να βαλω κ αλλα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |