|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω Γιωργο.
Τα ειχα κοψει γιατι οποτε εβαζα εβλεπα τρυπες στα φυλλα.Μολις τα εκοψα ολα ξαφνικα σταματησαν!!! Ισως να ηταν και συμπτωση... Μαλλον θα βαζω αυτη τη ποσοτητα λιπασματος που λες στο βαρελι προετοιμασιας για καλυτερη διαχυση.
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα στα φυτα οταν τους λειπει κατι αρχιζουν και εχουν προβληματα! Το επιπλεον λιπασμα στο νερο δε τους κανει κακο. Απλα αν δεν το εκμεταλλευονται ολο - το εκμεταλλευονται οι αλγες. Εμεις πρεπει να βρουμε τη χρυση τομη ωστε τα φυτα να καλύπτονται. Λογικα δε θα εχεις προβλημα!
Σε ενυδρειο του καλου φιλου μου (raven - οι πιο παλιοι τον ξεουν) παρατηρησαμε αυτο που παρατηρεις εσυ ... Εκοψε αποτομα τα λιπασματα και ολα φαινοντουσαν να πηγαινουν καλα μεχρι που καποια στιγμη αρχισε η παρακμη. Ισως ειχαν μεινει αρκετα θρεπτικα κατα καποιο τροπο δεσμευμενα στο ενυδρειο η στο βυθο (?) και οταν εξαντληθηκαν αρχισαν και τα προβληματα! Δεν βρηκαμε αλλη λογικη εξηγηση να πω την αληθεια.
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ε; ....Μαλιστα.
Παντως εγω θα κρατησω 4-5 ειδη φυτων ευκολα με το τροπο που ειπες και βλεπουμε στη συνεχεια τι θα γινει. Ηδη εχω 2 ενυδρεια σωστα (οσο γινεται) στημενα και ενα 3ο που φτιαχνεται και ηδη "i am running out of time" που λενε και στο χωριο μου! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |