|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαρια Νίκο ? το 20 Νιτρικά είναι ?
|
||||
|
||||
![]()
Το channa με το oscar να υποθεσω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι τα έχω χωρίσει εδώ και 10 μέρες , το οσκαρ όταν είχε τσακωθεί πριν 10 μέρες και τα πτερύγια είναι σκισμένα.
Νιτρικά
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε αλλαγές νερού , κράτα καλές παραμέτρους και θα φτιάξουν γρήγορα . Δεν χρειάζονται βιταμίνες . Κρατα τα νιτρικά στο 5 .
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με την Αρτεμισία. Εγώ ίσως να έβαζαν και λίγο μελαφιξ γιατί μπορεί να το εχεις χτυπήσει κι πουθενά άλλου και να έχει καμια πληγή
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχουν περασει 10 μερες και δεν υπαρχει βελτιωση;
Σιγουρα χρειαζεται μειωση νιτρικων γενικα, οχι μονο για την περιπτωση των τραυματων. Τι υλικο εχεις στο φιλτρο; συχνοτητα και ποσοστο αλλαγων; Μαλλον θα βοηθουσα κι εγω με κατι... Melafix ή esha2000 που λεει κι αυτο οτι βοηθαει στην επουλωση τραυματων... |
|
||||
|
||||
![]()
Μelafix ναι θα βοηθούσε
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φαγωμένες ουρές σε tetra | Λάζαρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 27-07-11 23:39 |
Αλλαγή πλάτους ουράς γκάπυ | torren | Ζωοτόκα | 2 | 14-12-10 15:00 |
Σχισμένες ουρές σε χρυσόψαρα | Christina | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 11 | 23-07-07 21:06 |
Αποχρωματισμός στις ουρές Guppys | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 03-01-06 11:32 |
Σκίσιμο στην ουρά | Celda | Ζωοτόκα | 1 | 18-11-05 22:32 |