|
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα καλα σε παρακαλω...
Επειδη αρχικα μου πες οτι δεν εχει ελπιδες, μετα μου πες οτι εχει πιθανοτητες...Καραντινα αρχικα, μετα ενυδρειο... Μην κανω καμια βεβιασμενη κινηση και τα χασω ολα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το βίντεο το ανέβασες μετά και είχες κάνει edit , που να το ήξερα ..... Επίσης ρωτούσα γιατι στις φωτό δεν φαινόταν τίποτα και μου απάντησες ότι δεν έχουν τίποτα . Μετά είδα το βίντεο και επιεικώς θα σου το πώ τα ψάρια είναι σε χάλια κατάσταση .
Αν δεν κάνεις κάτι στάνταρ θα τα χάσεις όλα . Ξεκίνα με flagyl και μην ανησυχείς ΑΝ δεν καταφέρεις να σώσεις αυτό τουλάχιστον θα φτιάξουν τα άλλα . Aν έχεις αμφιβολίες για οτιδήποτε μπορείς να μην κάνεις τίποτα . Εγω απλά σου γράφω τι θα έκανα στην θέση σου. Σκέψου το και αποφασίζεις , ήδη είναι ταλαιπωρημένο το ψάρι (3 μέρες) .
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω για τις συμβουλες! Εκτος απο τις 'ψαλιδεσμενες' ουρες, δεν μπορω να δω κατι αλλο εμφανες...και η συμπεριφορα τους ειναι φυσιολογικη, γι αυτο κι απαντησα οτι δεν εχουν κατι.
Οπως και να χει, θα ξεκινησω απο αυριο με flagyl. Περιπου για ποσο καιρο να κανω αυτη την θεραπεια; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|