|
|
|||
|
|||
![]()
Ποτε κανενα μου ψαρι δεν εμφανισε κανενα προβλημα... ουτε κοκκινιλες ουτε...πρασινιλες...ουτε εξογκωματα ουτε τπτ! Το μονο προβλημα που εμφανισε το συγκεκριμενο ψαρακι, ειναι οτι ποτε δεν πηρε...μποϊ
Ναι, το εχω στο κυριως ενυδρειο, θεωροντας οτι δεν ειναι κατι μολυσματικο... Ξερω, δεν προκειται να την βγαλει... αλλα ετσι μου χει μεινει η απορια... |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη κιόλας που ρωτάω, αλλά τις πρασινίλες και την επιθετικότητα δεν την κατάλαβα .... πολλές ασθένειες έχουν συμπτώματα εμφανεί και άλλες όχι .
Εγώ νόμιζα ότι ρωτάς για να το σώσεις και όχι επειδή σου έμεινε η απορία .... Λάθος κατάλαβα μάλλον ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Oι...πρασινιλες, ηταν τροπος του λεγειν, κακως το εξελαβες ως επιθετικοτητα...
Και φυσικα καταλαβες λαθος, γιατι οταν εσυ 1η μου επιβεβαιωνεις οτι η βλαβη ειναι μη αναστρεψιμη, εγω απλα συμφωνησα μαζι σου... (φιλικα παντα) |
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμισία τι λες για Fish Tuberculosis ή Mycobacteria?
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω δύσκολα Αλέξη γιατι δεν έχει αλλοιώσεις εξωτερικές το ψάρι και είναι πιο κοινό στα λαβυρινθόψαρα .
Πιστεύω πρωτόζωα ή βακτήρια αλλά τα είχε απο καιρό.... Καλές συνθήκες νερού για να μην υπάρχουν τέτοια προβλήματα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=a8Cd...ature=youtu.be πότε μπήκε ?? Τώρα το είδα ...
Νομίζω ότι έχει καλές πιθανότητες να γίνει καλά, αλλά όχι στο κυρίως ενυδρείο θέλει καραντίνα . Αν είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις μου λές .
|
|