|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μικρο update...
Παρακολουθώ αυτες τις μερες στενα το ενυδρειο ολόκληρο για τα παντα.... Καμια ανωμαλία στο οτιδήποτε. Το ζευγάρι (πλεον) τα παει μια χαρα. Μια μικρή αλλαγη στην ψυχολογια των κορι υπάρχει καθως πριν ήταν κρυμμένα τις περισσότερες ωρες, βγηκαν πάλι. Φαίνεται οτι υπάρχει καλύτερη ισορροπία γενικα. Sent from my PRO 7 using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Την βγαλανε απ'τη μεση κι ησυχασανε...
![]() Ολα καλα, αφου βρεθηκε ισορροπια καλα παμε. Η φυση τη βρισκει την ισορροπια της με τον ενα τροπο ή τον αλλο. Απο καυγα πρεπει να πηγε η μακαριτισα. Κι αυτο που λες με τα κορυ ισως να μην ειναι τυχαιο...ισως απ'τους καυγαδες να ειχαν στρεσαριστει κι αυτα και να κρυβοντουσαν. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο βρε Πανο ναι.... αυτο σκεφτηκα.
Αλλα δεν εβλεπα καυγαδες... Θα μου πεις 2 ωρες τη μερα που ειμουν σπιτι τη προηγουμενη βδομαδα θα εβλεπα? Μαλλον οχι ευκολα....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και ξαφνικα σκοταδι | στελιος προεδρου | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 30-12-14 21:13 |
ο σκυλος μου επαθε ριξη χιαστων.... | eimaste aR21rwstoi | ¶λλα ζώα | 27 | 15-01-11 22:23 |
τι επαθε!!!!!!!!! | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 21-10-07 22:15 |
παιδια για δοστε μου τα φωτα σας στο τι επαθε και των εχασα | muthos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-05-07 17:24 |