|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι βελτιώνομαι δάσκαλε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρήκα τα
Metriaclima Red Zebra στο aquavivere έχει και Pseudotropheus Elongatus Mpanga μπορώ να τα βάλω μαζί? |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι μου αρέσει καλύτερα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κι εμένα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρήκα τα
Metriaclima Red Zebra στο aquavivere έχει και Pseudotropheus Elongatus Mpanga μπορώ να τα βάλω μαζί? |
|
||||
|
||||
![]()
Απάντησα.
Δεν με παρακολουθείς ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακούω προτάσεις για τις τελευταίες πινελιές.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρειάζεσαι μερικές ακόμη σαν βάση για να σηκωθεί ψηλότερα το οικοδόμημα.
Μη ξεχνάς ότι θα μπει και η άμμος και θα καλύψει τις χαμηλές. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαράκια που πήρες είναι Metriaclima estherae OB και τα μαύρα στίγματα που έχουν είναι φυσιολογικά και γίνονται πιο έντονα και περισσότερα μετά τους τρεις περ. πρώτους μήνες (για να μην ακούς ανακρίβειες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Έχω Cichlid Omni Pellets - Ocean Nutrition μπορώ να τους ρίχνω 1-2 φορές την βδομάδα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφέ άλγη σε αφρικάνικο. | Λάμπρος.Τ | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 57 | 17-04-16 00:20 |
Επιλογή φωτισμού σε Αφρικάνικο | Undertaker | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 27-08-14 20:04 |
Kuhli loach σε αφρικάνικο;; | \/ag | Tanganyika | 9 | 07-03-11 10:59 |
Συμβουλές για νέο αφρικάνικο!! | tsoum | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 38 | 29-11-10 01:29 |
200 λιτρα αφρικάνικο | agnos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 01-03-10 05:19 |