|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ, θα το αφήσω στο λεκανάκι για σήμερα τουλάχιστον.. μέχρι το βράδυ.. να συνέλθει κάπως.. και μετά θα το βάλω στο ενυδρείο.. ελπίζω να συνέλθει γιατί έχω στεναχωρηθεί ήδη πάρα πολύ.. Δεν θέλω εξαιτίας μου να πεθάνει.. ψυχούλα είναι..
αεραντλία δεν έχω δυστυχώς.. |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να βρεις Μπολι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 17-02-18 στις 08:22 |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι επειδη δεν ειναι παντα ευκολο να παρεις ενα αρκετα μεγαλο ενυδρειο για χρυσοψαρα, μπορεις να βαλεις μια αγγελια να τα ή το δωσεις και μετα αν σ'ενδιαφερει ακομα το χομπι (αφου ενημερωθεις για ολα τα παραπανω που σου ειπαν τα παιδια) πας για καποιο ειδος που μπορει να μπει στο ενυδρειο σου.
Δηλαδη για εναν μονομαχο κυριως... ![]() Η επιλογη ειναι δικη σου πάντα... |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου καλως ηρθες στο φορουμ.... και καλως ηρθες στο χομπυ...
Νεος στο χομπυ και εγω.... εμπειρια μολις 1,5 χρονο..... σπαστο Μπορει να σου φαινονται ολα τα παραπανω υπερβολικα, δασκαλιστικα, υπερβολικα.. Σε καταλαβαινω.... αλλα δεν ειναι ετσι.... Θα μπορουσαν να σου προτεινουν μια θεραπεια... αλλα μονο βραχυπροθεσμα θα βοηθουσε... Αν δεν διορθωσεις ολα αυτα που σου προτεινουν... τοτε θα εχεις συχνες απογοητευσεις... και στο τελος θα εγκαταλειψεις συτο το πανεμορφο χομπυ... Αν επιμενεις ομως... διαβασε σχετικες αναρτησεις στο φορουμ και .... Καλη τυχη |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά κανεις κ το νοιαζεσαι το ψαρακι σου. Οι περισσότεροι ξεκινησαμε λαθος καθος πιστευαμε τους πετσοπαδες.
Ολα διορθώνονται αν σ ενδιαφέρει το χομπι δινεις τα ψαρακια σε καποιον. Με καταλληλο ενυδρειο (εκτος αν μπορείς εσυ να πάρεις μεγαλυτερο για τις απαιτησεις τους ![]() Μπορεις να το κανεις σ αυτα τα λιτρα ενα ομορφο μονομαχοενυδρειο με κανα δυο σαλιγκαρακια. Η ενα γαριδαδικο κ θα το χαιρεσαι κ εσυ και τα ζωντανα σου Αφου στρωσει κ ο βυθος σου. |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον.. εδωσα στον μικρουλη να φαει ενα μπιζελι αρακα (με χιλια ζορια) και ευτυχως αρχισε και πηρε τα πανω του. Πριν καμια ωρα τον εβαλα και στο ενυδρειο. Φαινεται ΠΟΛΥ καλυτερα. Κολυμπαει (αργα μεν) αλλα φαινεται που καλυτερα.
Τα κακα μαντατα ειναι η αμωνια. Πηγα και αγορασα τεστακια (σταγονες) και μου βγηκε το δευτερο κατα σειρα χρωμα (0.5). Οποτε θα πρεπει να κατεβασω τα επιπεδα αμωνιας. Μπορειτε να μου δωσετε καποιες οδηγιες? Εχω διαβασει πολυ σημερα και απο οσα διαβασα καταλαβα οτι για να πεσουν τα επιπεδα αμωνιας θα πρεπει να κανω αλλαγες νερου (30%-40%) τακτικα, να καθαρισω τυχον ακαθαρσιες (το προσπαθω ουτως ή αλλως..εχω παρει σκουπα) και να μην δινω πολυ τροφη στα ψαρια η οποια μενει μεσα στο ενυδρειο και παραγει αμμωνια. Επισης απο το πετ σοπ μου ειπαν να βαζω κ 1φορα τη βδομαδα βακτηρια στο ενυδρειο (εχω ηδη απλα δεν εβαζα). Καποιες επισημανσεις? Γνωμες? Επισης..τωρα που ο μικρουλης εφαγε αρακα..αυριο..να μην φαει τιποτα ή να του δωσω παλι ενα μπιζελι αρακα και μεθαυριο νηστεια?.. Ευχαριστω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι καλά ; | alex3000 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 8 | 29-10-14 09:37 |
Το γκάπυ μου δεν είναι καλά.. | desimi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 18-10-11 13:49 |
Δεν τον βλέπω καθόλου καλά.... | Χριστόφορος Μίχας | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 07-05-11 15:59 |
Το microsorum δεν είναι καλά! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 10-09-10 12:36 |
Είναι καλά...? | Carebean pirate | Δίσκοι | 44 | 16-09-06 17:31 |