|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Θα πάρω τεστάκια το απόγευμα και θα έρθω με μετρήσεις. Διάβασα σε ένα άλλο φόρουμ για μια αντίστοιχη περίπτωση όπου το ψαράκι είχε νηκτική κήστη. Έβρασα λοιπόν ένα μπιζέλι αρακά κ του έδωσα (με δυσκολία) να φάει. Φανταστείτε ότι το έπιανα με το χέρι μου απαλά κ το έβαζα να φάει λίγο λίγο. Δεν το έχει φάει όλο κ του το έχω σπάσει σε πολύ μικρά κομματάκια. Όμως από το μισό που έχει φάει, σαν να πήρε τα πάνω του. Τώρα κολυμπάει και δεν κάθεται στα πλάγια. Τι να κάνω? να το αφήσω στο μπωλάκι? να του αλλάξω πάλι νερό? Δυστυχώς δεν έχω παραπάνω ενυδρεία ή γυάλα (έσπασε) για να το βάλω.. Απλά μερικές sos οδηγίες. Επίσης, αλάτι θα του έκανε καλό αν του αγόραζα απο pet shop? ενυδρειακό? διάβασα ότι κάνει καλό για τέτοιες περιπτώσεις.. ευχαριστώ πολύ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ultraxmode : 16-02-18 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι καλά ; | alex3000 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 8 | 29-10-14 09:37 |
Το γκάπυ μου δεν είναι καλά.. | desimi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 18-10-11 13:49 |
Δεν τον βλέπω καθόλου καλά.... | Χριστόφορος Μίχας | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 07-05-11 15:59 |
Το microsorum δεν είναι καλά! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 10-09-10 12:36 |
Είναι καλά...? | Carebean pirate | Δίσκοι | 44 | 16-09-06 17:31 |