|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρακια σου ειναι με μονη ουρα, πράγμα που σημαίνει ότι μεγαλωνουν πολυ και χρειάζονται ενυδρείο με μηκος, το λιγότερο 1.20 μ.
Τα χρωματιστα χαλικια, πλαστικα φυτά κλπ καλο ειναι να βγουν. Γενικα επειδή έχεις ξεκινησει στραβα, οπως οι περισσότεροι από εμάς, καλο ειναι να χαριστουν τα ψαρακια σε εναν χομμπιστα με το κατάλληλο ενυδρείο κι εσυ να ξεκινησεις σωστα το στήσιμο του ενυδρείου σου |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια θα αλλαξω ενυδρειο θα παρω ποιο μεγαλο τι πρεπει να βαλω ακομα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τα συγκεκριμένα χρυσόψαρα θέλεις
Ενα ενυδρείο min διαστασεις 120 χ 50 χ 50 Ενα εξωτερικό φίλτρο (με μεγάλο καδο) η φιλτρο sump Ψιλο σκουροχρωμο φυσικο χαλίκι |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια αλλαγη νερο καθε ποτε και πως ολο το νερο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτσε γιατί δεν σε έχουμε ρωτήσει τα βασικά!! Χαίρομαι που θα αλλάξει ενυδρείο!!
Εχεις στρώσει κάπως το ενυδρείο ; Μετρήσεις εχεις κανεις ; Θα σου πρότεινα το prime για αντιχλωριο. Αν δεν έχεις στρώσει βάλε αγγελία για Μπολι άμεσα. Και προς το παρόν κάνε αλλαγές καθημερινα , περίπου 30% Οτι έχει το φίλτρο μέσα δεν το ξεπλενεις με νερό βρύσης μονο με ενυδρείου... |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε και τα υπομνηματα στην κατηγορία αρχαριοι.
Και οτι απορια εχεις, ρωτας. Γενικα δεν θέλει βιασύνη, το χομπι ειναι της υπομονης. |
|
|||
|
|||
![]()
10 μερες το εχω με τα ψαρια απο την πρωτη μερα μεσα με νερο βρυσης επλυνα το ενυδρειο με νερο και ξυδι οπως του ειπαν απο εκει που το πηραν δεν του ειπαν για αντιχλωριο κλπ η τι ακριβως θελουν τα ψαρια για να ειναι οπως πρεπει. οχι δεν εχω κανει μετρισεις τιποτα το μονο που εκανα στις 5 μερες εβγαλα το μισω νερο και προσθεσα παλι νερο βρυσης.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | george28 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-06-11 13:50 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |