|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
- Σωστόοοοοοοοοοοος...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο ποστ μπαίνει με τη μορφή σφυγμομέτρησης, για να δούμε αντιδράσεις, σχόλια και προτάσεις. Τηλεόραση μπορούμε να βρούμε μια μικρή για αρχή και σιγά σιγά προχωράμε, εξάλλου από ό,τι ξέρω είναι στις βλέψεις του συλλόγου να μπει μία μεγαλύτερη τηλεόραση. Τώρα αυτό για τη ΝΟVA δεν το ήξερα... (Παλιοπ
![]() ![]() ![]() ![]() Τα υπόλοιπα μπορούμε να τα πούμε και στο σύλλογο, αρκεί να μαζευόμαστε και όχι να είμαστε οι ίδιοι 10 - 20 κάθε φορά. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα θα ηθελα να τονισω,συμπληρωνοντας τον liolio οτι στο meeting του σαββατου στο συλογο 4-9,θα γινει και ενα μονταρισμα 1 η 2 ενυδριων και καλο θα ηταν να το δει ο κοσμος που ενδιαφερεται να κανει κατι τετοιο στο μελλον.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() εδω δε βρισκαμε ενα τζαμι 3 μηνες, τωρα βρεθηκαν τοσα πολλα??? ![]() ![]() ![]() ε ρε γλεντια !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη που πηρα την πρωτοβουλια να το δημοσιευσω το ενα ειναι δικο μου και το αλλο μαλλον θα γινει δεν ειναι σιγουρο καλο θα ειναι να το μαθει ο κοσμος για τους λογους που εχω προαναφερει. θα σου στειλω ενα πμ να σου πω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgos23 : 20-03-06 στις 16:43 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αρκει να υπαρχουν ατομα που θα βαλουν πλατη. Και εννοω και για αλλα που ειναι να γινουν στον χωρο του συλλογου. |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε τακη απλα ειμαι καινουριος ακομα και μπαινω στο κλιμα οποτε πρεπει να ειμαι μαλλον λιγο πιο προσεκτικος
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντιθετως, την Τριτη που μας ερχεται, 29 Μαρτιου, θα μαζευτωμεν κατα τις 9 το βραδυ, με τα απαραιτητα αξεσουαρ (μπιρες πατατακια και delivery) να δουμε το ματς Barcelona - Benfica. Οσοι πιστοι προσελθετε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Έλα τσιπς, κοκ, σάμαλι
![]() Για ελάτε, για ελάτε, θέλω να βλέπω κόσμο να έρχεται την Τρίτη. |
|
||||
|
||||
![]()
Μία υπενθύμιση για την Τρίτη 28/3/2006 για όσους το ξέρουν και γνωστοποίηση για όσους δεν το γνωρίζουν:
Μπαρτσελώνα - Μπενφίκα στα γραφεία του συλλόγου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 28-03-06 στις 07:54 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|