|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θεώρησα δεδομένο στη δική μου σκέψη, χωρίς φυσικά να είναι στη σκέψη αυτού μου με διαβάζει Απλά με τους 2 θερμαντήρες διασφαλίζεις πως τα ψάρια δε θα παγώσουν, εάν ένας από τους δύο χαλάσει Με τον controller διασφαλίζεις πως τα περισσότερα (αν όχι όλα) θα λειτουργήσουν σωστά ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Και κοντρολερ υπάρχει είχα παραγγείλει από εκεί που μου είπε ο Ισίδωρος έναν ctc1000 και είναι είδει συνδεμένος στο υπάρχων ενυδρείο
|
|
|||
|
|||
![]()
Ερώτηση σε αυτά τα λίτρα μήπως θα ήταν εφικτό να μπούνε δύο χαρέμια αντί για ένα? σύνολο δηλαδή τέσσερα χαρέμια
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείς να βάλεις 2 χαρέμια Chindongo saulosi και 2 χαρέμια Labidochromis chisumulae χωρίς άλλο είδος?
Μπορείς. Και τα δυό είδη είναι σχετικά μικρόσωμα και τα αρσενικά θα ανεχθούν εύκολα και δεύτερο (φυσικά με σωστό στήσιμο της πέτρας και οριοθέτηση περιοχών). |
|
|||
|
|||
![]()
Κλεοβουλε θέλω να πω δηλαδή 1 χαρέμι σαλοσι 1 κρισμουλαους 1 άσει και ένα ακόμη
|
|
||||
|
||||
![]()
Και πάλι μπορείς
![]() (αυτό το "κρισμουλάους" με μπερδεύει ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αναβάθμιση" ενυδρείου | dewn735 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 08-12-17 00:13 |
Ψαροσύνθεση ενυδρείου 440 λίτρα... | maikfasolakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-11-14 03:42 |
Παρουσίαση ενυδρείου 144 λίτρα | ulisse | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 26-11-12 16:24 |
"Αναβάθμιση" ενυδρείου | silve992 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 10-11-12 14:31 |
Aναβάθμιση υπάρχοντος ενυδρείου | constantinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 12-10-12 08:45 |