|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το είχα δει το θέμα
Πολύ όμορφο ενυδρείο!!! Κι εγώ είμαι περίεργος να μάθω πως συμπεριφέρεται ο μονομάχος με τους υπόλοιπους συγκάτοικους...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
όχι δεν είχα τέτοιο θέμα είναι μάλιστα και αρκετά κοινωνικός θα έλεγα με την συγκεκριμένη ψαροσύνθεση ακόμα και με τις amano, κάποιες στιγμές βέβαια κάνει flairing ακόμα και όταν είναι μόνος του αλλά νομίζω πιο πολύ το κάνει για να δηλώνει το ποιος είναι αλλά μέχρι εκεί
Ααα και επειδή είναι ο 2ος που μπαίνει σε αυτό το ενυδρείο ούτε και με τον προηγούμενο είχα θέμα και είχε παρόμοια συμπεριφορά |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΈΟ 100 ΛΊΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | tsodkostas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 25-08-16 12:13 |
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | thomasnwt | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 07-10-15 16:28 |
160 lt κοινωνικο | ΝΙΚΟΣΠΕ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 11-02-14 03:08 |
Rio 125 κοινωνικο | akis7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 31-05-13 11:19 |
Παρουσίαση 120λτ κοινωνικο φυτεμένο(κύβος) | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 24-02-09 11:00 |