|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και ευχαριστώ να ρωτήσω όμως το άλλο είδος να το βάλω στο παλιό ενυδρείο μαζί με τα άλλα για να συνηθίζουν ή να τα βάλω όλα μαζί όταν θα είναι έτοιμο το άλλο πρέπει να τα βάλω την ίδια μέρα στο άλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνώμη μου, όταν είναι έτοιμο το 400άρι να δεχτεί ψάρια, να τα βάλεις σ' αυτό όλα μαζί τα ψάρια (παλιά και νέα).
Έτσι θα προσαρμοστούν μαζί στο νέο περιβάλλον επί ίσοις όροις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και κάτι ακόμα να ρωτήσω για το φίλτρο τη να κάνω να βάλω και τα δύο φλουβαλ406 ή να πάρω ένα φλουβαλ φξ6 για καλύτερη φιλτρανση
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα προτιμούσα 2 φίλτρα (για διάφορους λόγους)
|
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι καλυμμένος με τα φλουβαλ τη λες κλεοβουλε εσύ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαζί με έναν κυκλοφορητή είσαι μια χαρά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω τον Τζιμπαο ρβ8 και τον σαν σαν 5000 λίτρα από θερμαντήρα έχω τον τζακερ 200 βατ λες να με καλύπτει ή χρειάζεται και δεύτερος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα θέλεις έναν θερμαντήρα εκτός κι αν ο χώρος είναι αρκετά ζεστός
και μπορεί αυτός να κρατάει άνετα 24 βαθμούς. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αναβάθμιση" ενυδρείου | dewn735 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 08-12-17 00:13 |
Ψαροσύνθεση ενυδρείου 440 λίτρα... | maikfasolakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-11-14 03:42 |
Παρουσίαση ενυδρείου 144 λίτρα | ulisse | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 26-11-12 16:24 |
"Αναβάθμιση" ενυδρείου | silve992 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 10-11-12 14:31 |
Aναβάθμιση υπάρχοντος ενυδρείου | constantinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 12-10-12 08:45 |