|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρα, δεν συμφέρει. Το αφήνω στον κουβά λοιπόν, και σε... καναδυό χρόνια το βάζω...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά εγώ τώρα γιατί έχω την εντύπωση ότι η ρίζα ΄μοπάνι βουλιάζει και δεν επιπλέει? Πάντος δεν μου έχει τύχει ποτέ μέχρι τώρα να μην βουλιάζει! Μήπος το μοπάνι δεν ειναι μοπάνι?
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν παιδιά έχω μία ρίζα στο 120άρι από τον δεκέμβριο και παρ'όλες τις αλλαγές που έκανα τώρα έχει σταματήσει να χρωματίζει το νερό μετά κι από κάτι τελευταίες αλαγές γύρω στο 70%. σχεδόν μετά από 4 μήνες δηλαδή. και υπ'όψιν οτί δεν το έβρασα καθόλου, κατευθείαν μέσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ξύλο που δεν βούλιαζε παιδία ξερετε τι το έκανα χτές? πήρα ένα τσεκούρι και επι 20 λεπτά το πελεκούσα. τελικά το έσκισα στα δύο και σε μεγάλη μου έκπλιξη ανακάλυψα οτι ήταν παντελώς στεγνό στο κέντρο. Ουτε ίχνος υγρασίας!!!!!
Τώρα είναι πάλι στο νερό με την ελπίδα οτι κάποτε θα βουλιάξει και θα τελειώσω το aquascaping
|
||||
|
||||
![]()
Εγω, δυο ξυλα που εβαλα στο ενυδρειο του σχολειου, τα εδεσα πανω σε πετρες με πετονια για να μεινουν κατω, γιατι ξερω οτι αλλιως δεν θα πηγαιναν ποτε εκει μονα τους.
Τα μοπανι δεν εχουν τετοια προβληματα κανονικα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αρα δεν είναι μοπάνι αυτά που έχω είναι ξοπάνι
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις για υλικα της ελληνικης φυσης? | Πάνος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 17-02-06 09:39 |
Ασπρες κοιληδες σε ξυλο... | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 11-10-04 01:43 |