|
|
||||
|
||||
![]()
Καλό μήνα Αλέξη
![]() ![]() Στο άλλο ψάρι που "εφυγε" τόσο ξαφνικά είχες δεί κάτι ?? Αυτή η καταστροφή στο πτερύγιο υπήρχε ? Έχει και αλλού μήπως ? Είχε κάτι παρόμοιο το άλλο ? Νομίζω ότι στο βίντεο που είχες βάλει είχα παρατηρήσει λίγη εξοφθαλμία στο ψάρι .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτι άλλο στο sarasa δεν είχα παρατηρήσει. Το απόγευμα που μπήκε στο νέο ενυδρείο είχε πολύ γρήγορη αναπνοή και το πρωί έφυγε. Οι μετρήσεις δεν είχαν δείξει κάτι αξιοσημείωτο. Το πτερύγιο είναι έτσι πολύ καιρό. |
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξη βγάλε μερικές φωτογραφίες σε παρακαλώ όλο το ψάρι γιατι ψάχνω τα θέματα σου .
Το Ich (Ichthyophthirius multifiliis) θεραπεύεται με το αλάτι υπο ορισμένες συνθήκες και δεν είναι άμεση θεραπεία .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Σου "λενε" κάτι τα σημάδια Αρτεμισία? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexkotsis : 01-02-18 στις 17:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε κατι μου λένε αλλά δεν μου ταιριάζει το "pattern" . Θα δούμε ....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS! TDS στα κόκκινα!!! | Stergios90 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 21-01-18 17:58 |
Γκάπυ με κόκκινα σημάδια στην ουρά | kiriaki_st | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 11-06-12 17:18 |