|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο.
καποιες φορες που δοκιμασα πηγε καλα για αρκετο καιρο. μολις αρχισα να παραμελω το ψεκασμα και να του αλλαζω θεσεις συχνα αρχισε να παιρνει την κατω βολτα. δεν ειναι μονο το κρυο που παιζει ρολο.καποια ειδη μπορουν να πανε καλα και σε πιο ψηλες θερμοκρασιες.αλλα αυτο θα το δεις εσυ πως παει. |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι κι αλλιώς,διαρκουν μόνο τον Χειμώνα.
Προσπαθώ να τα κρατάω σε σκιά,όπως περίπου στο μέρος που τα βρήκα. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ σωστα.Σε μερη χωρις ηλιο ευδοκιμουν
|
|||
|
|||
![]()
Η δική μου παρατήρηση όσο αναφορά τις μοςς έχει να κάνει περισσότερο με το νερό, δεν τους αρέσει το σκληρό, με πολλά άλατα νερό, αν μπορείς να μαζεύεις βρόχινο και να τις ποτίζεις θα το εκτιμήσουν!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ κι εγώ!! Το νερό περιέχει άλατα και όσο ποτίζεις, που πρέπει να γίνεται συχνά για να μένει υγρασία, τα άλατα συσσωρεύονται και τελικά το φυτό χαλάει!!
Έχω τεράρια με ταραντούλες και το έχω παρατηρήσει πολλές φορές!! Πλέον ποτίζω μόνο με νερό από ΑΟ και μια φορά το μήνα με νερό βρύσης μονο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά,ΑΟ δεν υπάρχει.
Σκέφτηκα να πάρω απιονισμένο για ψέκασμα. Τα συγκεκριμένα γλάστράκια είναι περισσότερο σαν δοκιμή.Εξ άλλου,σχεδόν έχασα την φετινή περίοδο του Χειμώνα,άργησα να τα μαζέψω.2-3 μήνες μήνες έμειναν. Του χρόνου πιό οργανωμένα! |
|
||||
|
||||
![]()
Βροχινο ειναι οτι καλυτερο.Αλλιως απιονισμενο που λες.
|
|