|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σ' ευχαριστώ Κώστα,θα δοκιμάσω πρώτα με την λύση με τις αλουμινογωνιές και αν δεν φτιάξει θα το έχω στο νου μου
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποιο Ενυδρειο έχεις και ποσό καιρό το έτρεχες μέχρι να παρουσιάσει την διαρροή?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω την μάρκα του ενυδρείου,μου το είχαν χαρίσει
------------------------- αλουμινογωνιές έχει το πρακτικερ;;; ------------------------- ποια σιλικόνη είναι καλύτερη για τέτοιο κόλλημα;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 30-01-18 στις 00:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο καλημερα. Εφαγες πακετο αλλα μην απελπιζεσαι. Συμβαινουν αυτα.
Γωνιες αλουμινιου εχει το leroi: https://www.leroymerlin.gr/gr/kigale...ar/?pg=9&srt=0 αλλα μπορεις να βρεις σε καταστηματα με δομικα υλικα, σιδηρικα, χρωματα κλπ. Σιλικονη απ'η στιγμη που δεν θα μπει μεσα στο ενυδρειο φανταζομαι δεν ειναι αναγκη να ειναι και ενυδρειακη. Οποτε πας σε μια καλης ποιοτητας σιλικονη κανονικη. Η sika και η mapei εχoυν καλα σφραγιστικα σιγουρα... |
|
||||
|
||||
![]()
έβαλα αλουμινογωνιες και στις 4 πλευρές το πάστωσα με σιλικόνη bison για ενυδρεία και από μέσα έβαλα δυο κομματάκια τζάμι σαν κόντρες με κόλλα orca,το μόνο άσχημο είναι η orca που είναι μαύρη και φαίνεται,τώρα περιμένω να τραβήξει και ο θεός βοηθός .........
|
|
||||
|
||||
![]()
O θεός βοηθός Χρήστο !! αφού δεν μπορούσες να το κάνεις απο την αρχή .... δεν πειράζει,όταν πάρεις καινούριο το κρατάς αυτό στο μπαλκόνι να μεγαλώνεις φυτά
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Artemisia ξέρεις περίπου πόσο θέλει να το αφήσω για να τραβήξει πριν το γεμίσω;;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάχος ενυδρείου ;; | dias2222 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 17-09-16 11:58 |
Έπιπλο Ενυδρείου | mixalhs89 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 30-07-14 17:34 |