|
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε μονο αν μπορεί να μπει/στηθει μια μικρή βαση, διπλα στην βαση του ενυδρείου στο ιδιο περιπου ύψος και να μπει δεξια, αριστερα, πισω... οπου βολευει.
Πανω στο κυρίως ενυδρείο, δεν μπαίνει. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους , μου λείψατε ολοι σόρρυ για την απουσία μου και που δεν είχατε νέα αλλά τρέχαμε με τους μηχανικους γιατί θέλαμε να ειμαστε 100% για ένα τέτοιο εγχείρημα κατασκευής μεγάλου ενυδρειου μόλις πήραμε και την 4η θετική γνώμη προχωρήσαμε κανονικά. Τα τζάμια θα είναι στο σαλόνι μου τρυπημένα και έτοιμα την άλλη βδομάδα και θα αρχίσει η κατασκευή . Το ενυδρείο μαζί με το έπιπλό του θα πατήσει πάνω σε μία τάβλα πλακάς θαλλάσης ή mdf μελαμίνη 2,90*1,25 περίπου διαστάσεις . Τί λέτε να επιλέξω από τα δύο ? Θα είναι 5cm πάχους για να κατανεμηθεί ακόμη καλύτερα το μεγάλο βάρος του ενυδρείου. Οι διαστάσεις του ενυδρειου θα είναι 2,06 * 0,81 * 0,60 . Και του σαμπ 1,20 * 0,50 * 0,50 .
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι mdf κατα τη γνωμη μου, αλλα οτι και να επιλεξεις περισσοτερη σημασια εχει ο σκελετος της βασης.
|
|||
|
|||
![]()
Ναι μαλλον για πλακας θαλασσης θα παμε που ειναι και πιο οικονομικο και αντεχει στην υγρασια
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους σήμερα ήρθανε τα τζάμια για το ενυδρείο το σαμπ θα έρθει έτοιμο . Πολύ βαρύ τζάμι το 15αρι και για τη βαση χρείαστηκαν 3 άτομα για να ερθει πανω . Ολα σιγα σιγα είναι έτοιμα να αρχίσουν !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά είναι!!! Με το καλό η κατασκευή και καλογέμιστο!!!
|
|||
|
|||
![]()
To ενυδρειάκι μας
![]() 1. http://prntscr.com/igbg4t 2. http://prntscr.com/igbg9y Υ.Γ. Φυσικά δεν ήρθαν ακομή κόντρες και όλα τα σχετικά ενίσχυσης . Όπως ούτε και το σαμπ το οποιο θα μου το φέρει έτοιμο ο τεχνικός . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φίλτρο | chemicalgoo | Φίλτρανση | 2 | 07-09-12 19:08 |
Εξωτερικό φίλτρο?? | anastapalios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-02-11 17:41 |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | mikeaegina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-11-05 17:58 |