|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιά χαρά τότε
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους...
εχουμε αρχίσει και γεμίζουμε σιγά σιγά ![]() υπάρχουν 20 αρλεκίνοι και περίπου 15 ροδόστομοι (θα γίνουν και αυτοί 20) ΟΜΩΣ ο μονομάχος χάνετε μέσα στο 400ρι (και ακόμη δεν έχουν μεγαλώσει τα φυτά) και έχω αρχίσει να σκέφτομαι να βάλω και καρδινάλιους για να δώσω λίγο περισσότερο χρώμα. Απο οτι διάβαζα όμως οι καρδινάλιοι μπορεί να πειράζουν τον μονομάχο!!! σε διαφόρα φόρουμ που χάζεψα όμως έλεγαν οτι αυτό οφείλετε στον περιορισμένο χώρο, αφού τους έβαζαν μαζί σε 20-30 λιτρα εντυδρεία... λέτε στα 400 λίτρα να μην έχουν θέμα ή να δώσω πρώτα τον μονομάχο (δεν θέλω να τον βασανίζουν) |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις και δευτερο μικροτερο να μπει μονος του ο μονομαχος η καταλαβα λαθος?
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα,
οχι μαζί τον έχω! δεν έχει κάποιο πρόβλημα... αρχοντας! δεν τον πειράζει κανείς. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο 400ρι με Μελανοταινίες | Ektorakos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 3 | 23-08-17 12:24 |
CO2 σε μικρά ενυδρεία/ Μανζούνια για φυτά κ ψάρια | kostasgnc | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-07-17 21:06 |
Τα μικρά ενυδρεία κάνουν τα ψάρια επιθετικά | klipitiklopos | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 03-01-12 21:51 |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Υπάρχουν μικρά ψάρια για κρύο νερό?? | georgeR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-08-06 11:13 |