|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zaxos : 20-01-18 στις 17:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω θα πάω στην επιλογή που μου είπε το isidor πιο πάνω έχει ένα linκ για το STC είναι γύρω στα 22 ευρώ με μεταφορά και θα είναι μια χαρά. Ίσως βάλω έναν ηλεκτρολόγο να μου το φτιάξει
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 20-01-18 στις 21:28 |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί 22¤; 18¤ μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Mην μπανεις σε εξοδα ..
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Mην μπανεις σε εξοδα ..
|
||||
|
||||
![]()
STC θα πάρω αυτήν την στιγμή όμως πήρα 100W θερμάστρα επειδή το φοβήθηκα αλλά το πρωί έχει 26-27 (ενώ το έχω βάλει 25,5) και το απόγευμα πέφτει περίπου στο 25-25,5 χωρίς να το πειράξω..Παίζει ρόλο η θερμοκρασία εκτός ή έχει θέμα το θερμόμετρο? Χωρίς να να πειράξω την θερμάστρα καθόλου μια λέει 27 και μια 25. Η θερμάστρα είναι καινούρια. Δεν ξέρω αν φταίει μια σόμπα που ανάβω σπίτι αλλά και πάλι το πρωί με θερμοστάτη στο 25,5 είχε 27 χωρίς αναμμένη σόμπα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασία νερού | stelios_ant | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 09-02-10 13:48 |
πρόβλημα με θερμοκρασία | lag | Bettas | 7 | 22-03-08 18:03 |
Θερμοκρασία νερού για anubias | pantelis51 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 28-12-07 10:41 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Καραβίδες - Θερμοκρασία νερού | joncal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 06-03-07 11:01 |