|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Μίμη.
Φωτός; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο τα νιτρικα ειναι στο 2 μετραω με salifert
Παναγιωτη με τις φωτο δυσκολευομαι οπως ειχε πει καποτε και ο φιλος saxlina(Σταυρος)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να ρωτησω κατι ακομα
θελω να αγορασω ενα Halichoeres chloropterus - Green wrasse γιατι εχω πολλα flatworms αλλα καπου διαβασα οτι τρωνε και γαριδες, εγω εχω μια γαριδα γιατρο τι λετε ειναι επικινδυνο γιαυτην?
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν παίρνεις melanurus;
Πάντως και το green όπως και το melanurus δεν νομίζω να σου χτυπήσουν τη γαρίδα εκτος και αν είναι πολύ μικρή. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν ειναι μικρη η γαριδα ειναι μεγαλουτσικη
Παναγιωτη τα συγκεκριμενα ψαρια αυτου του τυπου wrasse δεν μου πολυαρεσουν απλα τα παιρνω επειδη ειναι εργατες οποτε ειτε ειναι μελανουρη η κατι αλλο δεν με απασχολη,πριν λιγο καιρο ειχα αγορασει ενα sixline το οποιο δεν επεζησε απλα αυτο το Green wrasse το δινει ενα παιδι εδω θεσσαλονικη και ειπα να το παρω αν βολεψει. κατι αλλο εχω μια favia μπορτο με πρασινα κεφαλια,στην αρχη ηταν εντονα τα χρωματα τις,τωρα σαν να εχει ασπριση-ξεθωριαση τη λετε να φταιει?ειναι φυσιολογικο? εγινε σταδιακα αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
Σαν κοράλλι κατά τα αλλά είναι οκ εκτός από το χρωμα που ξεθώριασε;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη φορά ενυδρείο και ένας ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | sotiris_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-10-16 11:47 |
πρώτη φορά με αντίστροφη όσμωση!!! | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-07-11 23:58 |
Η πρώτη μου φορά!!!! | Iann_is | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 09-03-08 13:19 |