|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι Γιάννη, μιλάμε πως βούλωνε το σφουγγάρι και ξενέριζαν οι αντλίες.
Και ναι, χοντρότρυπο σφουγγάρι , το γνωστό μπλε που είναι σε διαστάσεις 50 Χ 50 Χ 3 που κόβεις όσο θες
|
||||
|
||||
![]()
Μια στρώση;
Πιο χοντροτρυπο τοτε θα πρέπει να μπει. Εγω εχω ενα μαύρο απο ebay και στομωνει σχετικά δύσκολα |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους μετά από 3-4 επισκέψεις μου σε τζαμάδες στην Θεσσαλονική οι άνθρωποι μου είπαν οτι εαν το τζαμι είναι ψημμένο που συνηθως στα εργοστασιακα ενυδρεια είναι δεν μπορει με τιποτα να τρυπηθει γιατι θα γίνει ρίζυ , θριψαλα . Επίσης μου ειπαν οτι και σε ανιθετη περιπτωση μη ψημενου τζαμιου ειναι παλι αρκετα επιφοβο οταν ειναι μεγαλη κατασκευη , το ιδανικο θα ήταν πριν κοληθουν τα τζαμια του ενυδρειου στην πλευρα που θα περνουσαν οι σωληνες του σαμπ να γινονταν τρυπες πανω σε εκεινη την επιφανεια του γυαλιου στα σημεια που θέλω ( αυτο θα ηταν ευκολο ) . Μάλιστα ένας με ρώτησε οι σωληνώσεις δεν μπορουν να παιρνάνε πάνω απο το τζάμι ? Είναι απαραίτητο να τρυπηθει το τζαμι του ενυδρειου ? Και του ειπα έτσι μου ειπαν τα παιδια . Δεν ξέρω τελικα εαν μπορει να γίνει το σαμπ . Το εψαξα παντως . Εαν το ενυδρειο που θα ρθει δεν εχει ψημενα τζαμια ειναι και παλι επιφοβο μ ειπαν οι περισσοτεροι . Οποτε τι να κανω ? Εσεις τι λετε???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φίλτρο | chemicalgoo | Φίλτρανση | 2 | 07-09-12 19:08 |
Εξωτερικό φίλτρο?? | anastapalios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-02-11 17:41 |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | mikeaegina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-11-05 17:58 |