|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για μένα μην τσιγκουνευτείς στο φίλτρο. Πάρε FX6. Αν δεν μπορείς αμέσως, πάρε 1 και παίρνεις άλλο 1 αργότερα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1 FX6 δεν φτάνει ούτε για ζήτω,
και πιστεύω πως έχει μικρό κάδο σε σχέση με την υπόλοιπη δυναμική του. Και σίγουρα τα SUNSUN δεν είναι της ίδιας ποιότητας με το FX6 , αλλά για τα λεφτά του είναι μια χαρά, λίγο προσοχή θέλει στο χειρισμό του για τα πλαστικά του
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αναφέρθηκε η σημαντικότητα της ροής στην οποία το FX6 δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά που αναφέρεις. Ο κάδος είναι αρκετός. |
|
|||
|
|||
![]()
Γυρω στα 15 λίτρα έχει χωρητικότητα κάδου το sun sun 304b ή το 404b ( το ίδιο ειναι ) το λέει στο βίντεο και μου φαίνεται σχετικά εύκολο να το καθαρίσεις φυσικα αυτος στο βίντεο το λεει ''το αφήσα ούτε και εγώ ξέρω πόσο καιρό'' και έχει 1 σε ένα τεραστιο ενυδρείο ίσως πιο μεγάλο και απο το δικό μ .
![]() https://www.youtube.com/watch?v=k8vZxweabDw |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το εχω για να ξερω, αλλα δεν νομίζω να τίθεται θεμα στεγανοτητας... Οτι ισχύει και για το εξωτερικό, ισχύει και για αυτό.
Με 30 λιτρα καδο, σε 800 λιτρα ενυδρείο, αρκει και ενα. Με την κατάλληλη αντλια |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φίλτρο | chemicalgoo | Φίλτρανση | 2 | 07-09-12 19:08 |
Εξωτερικό φίλτρο?? | anastapalios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-02-11 17:41 |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | mikeaegina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-11-05 17:58 |