|
|
|||
|
|||
![]()
ναι μονο μια .
|
|
|||
|
|||
![]()
Ε σίγουρα έχει εδω έχει κονρτα και το 300αρι μια πάνω !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχει κοντρες επάνω, δυσκολα μπαίνει εσωτερικο σαμπ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αρχικα εγω θα παω στη λυση εξωτερικο σαμπ εαν τα καταφερω και βρω τζαμα να αναλαβει ολο το πακετο να κανει το 120αρι παλιο ενυδρειο σαμπ με δωματια να περασει την αντλια και τα λαστιχα και να κανει και τις τρυπες τοτε νομιζω θα ειμαι κομπλε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=55761 ------------------------- Υποθέτω ότι για να περνάει το νερό από ολη τη βιολογία του σαμπ θα πρέπει να είναι κλειστο από πάνω ωστε το νερο να παιρναει απο τα διαμερισματα ανάλογα με τα χωρίσματα που θα ειναι εν αλλάξ πάνω κάτω να παιρνάει από παντου να κανει δηλαδη την υποχρεωτικη διαδρομη που εμεις θελουμε ? χαχα ήμουν καλη στη φυσικη στο σχολειο αλλα σκραπας απο κατασκευες και μηχανηματα !!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 16-01-18 στις 20:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νικολέτα, κατά αρχή μιλάει για θαλασσινό,
που εκεί είναι μονόδρομος δες και αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...07&postcount=5
|
||||
|
||||
![]()
Ε τοτε να μη βαλει πανω κοντρα σε αυτη την πλευρα. Και κατω να μπει φαρδια οσο το σαμπ για να παταει πανω ακριβως.
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμο είναι Σταύρο, δεν είναι χειροποίητο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φίλτρο | chemicalgoo | Φίλτρανση | 2 | 07-09-12 19:08 |
Εξωτερικό φίλτρο?? | anastapalios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-02-11 17:41 |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | mikeaegina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-11-05 17:58 |