|
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Νικολέτα γιατι τοσο αγχωμένη;;;;αυτο που σ εστειλα δεν ηταν αυτο που πρεπει να παρεις σονι κ ντε μια ιδεα έριξα.ψαξε στο ιντερνετ overflow aquarium κ θα βρεις 50.τις δουλευουν πολλα παιδια πολλα χρονια τωρα.εγω προσωπικα εκανα τρυπες κ ησύχασα.ψαξε για καποιον που να μπορει να στις κανει ,ειναι 20 λεπτα δουλεια.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά επειδή είμαι εντελώς άσχετη από αυτά τι αντλια ? Επιστροφης αυτη που θα ειναι μέσα στο σαμπ ? Μια αντλια θα χρειαστω όλο κι ολο για το σαμπ εαν γινουν οι 2 τρυπες ?
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι μονο μια .
|
|
|||
|
|||
![]()
Ε σίγουρα έχει εδω έχει κονρτα και το 300αρι μια πάνω !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχει κοντρες επάνω, δυσκολα μπαίνει εσωτερικο σαμπ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Νικολέτα... Αφού εχεις θέμα με τις τρύπες κλπ γιατί δεν παίρνεις τα δυο εξωτερικά που είπαμε ;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 16-01-18 στις 20:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νικολέτα θα έχει κοντρες επάνω , έτσι δεν είναι ;
|
|||
|
|||
![]()
Λογικά ναι δεν ξέρω κι ολας Τάκη τι να σου πω , δεν πρεπει να εχει ενα τοσο μεγαλο ενυδρειο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα πω τη γνωμη μου που δεν ειναι αλλη απο το εσωτερικο σαμπ. Παμφθηνο και πανευκολο για τον καθενα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό φίλτρο | chemicalgoo | Φίλτρανση | 2 | 07-09-12 19:08 |
Εξωτερικό φίλτρο?? | anastapalios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-02-11 17:41 |
DIY Εξωτερικό Φίλτρο | mikeaegina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-11-05 17:58 |