|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείτε να μου πείτε γιατί εγώ που το έχω στήσει από την Κυριακή δεν έχω δει φυσαλίδες. Την πρώτη ημερά είχε δημιουργηθεί και σταματήσει μια μεγάλη φυσαλίδα κάπου λίγο πριν τελειώσει η "σκαλίτσα". Κάπως είχε σταματήσει εκεί. Την κατέβασα πιο κάτω στο ενυδρείο, όσο με έπαιρνε γιατί είχα κόψει το λάστιχο και πάλι τίποτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
μηπως εχεις διαροη καπου?
(ειναι ευκολο να το δεις γιατι το κουτακι ειναι μικρο και το βουτας ευκολα σε ενα κουβα νερο) αλλιως μηπως εβαλες τη σκαλα πολυ χαμηλα και η πιεση τoυ CO2 δεν ειναι αρκετη να υπερνικησει την πιεση του νερου ![]() Μεταξυ μας εγω ποτε δεν πηρα CO2 απο αυτη την κατασκευη... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πιστεύω να έχει διαρροή, αλλά θα το δω το βράδυ που θα πάω στο σπίτι. Στην αρχή την είχα βάλει ψηλά κοντά στο νερό. Με "έφτιαξες" πάντως αφού δεν πήρες ποτέ Co2 από το συγκεριμένο.
Υπάρχει κάτι στην αγορά παρόμοιο και πιο αξιόπιστο? Το ενυδρείο μου είναι γύρω στα 130 λίτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι που θα σε "χαλάσω", αλλά σ' ένα ενυδρείο 96 λτ. που έχω, λειτουργεί άψογα έδω και 3 εβδομάδες και είδα φυσαλίδες μετά από 3 περίπου ώρες.
Το άψογα μεταφράζεται ότι τα ποσοστά του CO2 είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα (σε συνάρτηση με τα φυτά μου πάντα που είναι 20 ρίζες περίπου διαφόρων "εύκολων" φυτών).
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ, αν και με "χάλασες". Θα προσπαθήσω να βρω τι φταίει, αν και δεν είναι και ανώτερα μαθηματικά η εγκατάσταση του. Μπορώ να το ανοίξω, ή δεν κάνει λόγω της πίεσης?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παντως και εγω νομιζω πως δεν εκανα κατι καλα και γι αυτο δεν πηρα CO2. Μου φαινετε απιθανο να ειναι τοσο μουφα η συσκευη και αλλωστε οπως λεει και ο amorealex του λειτουργει αψογα οποτε παιδεψε το λιγο..... |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν πάω σε DIY, θέλω να δω τι άλλο υπάρχει στην αγορά, όπως το Nutrafin.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με CO2 Diy και σκάλα της Hagen. | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 20-02-06 01:51 |