|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: Όγκος: 250l Κατηγορία:Κοινωνικό φυτεμενο Φυτά: Κερατοφυλλο pelia moss σπαθοχορτο sessiflora Ψάρια / ¶λλα είδη: πλεον μονο molly 1 αρσενικό 2 θηλυκά , παρα πολλα μικρα , red cherry αμανο Διακοσμητικά υλικά: ένας κορμός , χαλίκι και υπόστρωμα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) το ενυδρείο έχει ενα επιπλέον κορμο χτιστο μες στο ενυδρείο κατασκευή του νονού μου. Έτσι κανουν τα ενυδρεία στην Αμερική , δυστυχώς δεν έχω πληροφορίες να σας δώσω πανω σε αυτό καθώς έλειπαν όταν μου το έφτιαξε. Φόντο: mdf απέξω diy πλάτη by υπέροχος μπαμπάς μου ( οι αδυναμίες δεν κρύβονται) Φωτισμός: δεν θυμάμαι 2 λάμπες θα το συμπλήρωσω μόλις το βρω Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες Φιλτράρισμα: fluval 406 Θερμοστάτης: δυο θερμοστάτες 150 w και 150 w μην ρωτάτε γιατί ![]() Λίπανση:πλεον καμία , πριν ενα της dennerle δεν θυμάμαι , το εχω σχολιασει σε ενα θεμα ,θα το βρω, επι 3 μηνες... μόλις το εκοψα τα φυτά πήραν τα πανω τους!!! Παροχή CO2: diy με ζαχαρη Παράμετροι: pH: 7.6 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):>10 Αλλαγές νερού:εβδομαδιαίως 50% Θερμοκρασία: 27 ¶λλες πληροφορίες: το ενυδρείο βρίσκεται υπο διάλυση καθώς θέλω να βάλω ενα ζευγαρι κριμπενσις , σκεφτόμουν ραμιρεζι αλλά φοβάμαι τη προσαρμογή κι δεν θέλω με τίποτα να μου αρρωστησουν. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μυστήρια ψάρια από το πουθενά... | Immortal | Αναγνωρίσεις ειδών | 26 | 12-12-12 18:08 |
Από το πουθενά σαλιγκάρια;;; | sharred | Σαλιγκάρια | 10 | 10-03-12 23:37 |
Ηλεκτρολόγος πουθενά; | japetus | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 11 | 05-05-11 18:27 |
Έχετε δει αυτές τις τροφές πουθενά? | Κλεόβουλος | Διατροφή | 5 | 09-02-11 20:19 |
σκουληκάκια από τον πουθενά | drakoulis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 20-11-05 20:29 |