|
|
|||
|
|||
![]()
στη φωτό έχω δείξει λιγο τα βραχια πως τα εχω ενώσει με τσίμεντο ταχείας πήξεως. το 2 είναι αυτό με τις απταίζιες. το θεμα ειναι οτι ειναι κολημένο με όλα τα γυρω γυρω (1,3,4). Ο μόνος τρόπος είναι να το βγάλω και να βάλω κατι άλλο για στήριγμα εκεί, είτε ειναι νεκρός βράχος που έχω ένα κομμάτι είτε κάτι άλλο όπως μια σωλήνα PVC διάτρητη. Φοβάμαι όμως λίγο με την βιολογία τι θα παιχτεί. εσεις τι προτείνεται;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν μπορείς να το βγάλεις, κάλυψε το καλά με κολλα κοραλλιών ή τσιμενταρισε το σημείο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά έγινε επέμβαση με καυτηριασμό των απταιζιών και σφράγισμα με τσιμέντο ταχείας πήξεως. Ωστόσο έχω ένα θέμα με ένα κοράλι. Παρατήρησα ότι στη secale έιχα καμένες μύτες τη πέμπτη. απο τη παρασκευή έχω ρίξει τα επίπεδα στα φώτα απο 75% σε 63% ωστόσο παρατηρώ και άλλες μύτες καμένες σήμερα.
Μετρήσεις αλατότητα 1026 Θερμοκρασία 26 Νιτρικά (με σάλιφερτ) ίσως κάπου στο 8 Μαγνήσιο 1350 Ασβέστιο 410 ΚΗ 7.3 Po4 20 |
|
||||
|
||||
![]()
Po4 20;;;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέτρηση με Hanna ulr είναι Παναγιώτη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Νικόλα... πολύ καλα εκανες με τις απταιζιες...
Αν δεις παλι καμια αλλη, κατα τον ίδιο τροπο και θα εξαλειφθούν.. Χαμήλωσε λιγο την ένταση του φωτιστικου, μήπως σου τσίμπησε και το Κχ μερικές μερες και συνδυαστηκά είδες τα καψίματα; Σε τι απόσταση απο την επιφάνεια, εχεις τα Λεντ; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα καψίματα μπορεί να οφείλονται στην ανισορροπία Po4/No3. Ριξε κ άλλο τα νιτρικά κ ανέβασε λίγο το Μαγνήσιο. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα! Δεν μπορω να καταλαβω τι γίνεται με τα καψίματα απο τα κοραλια που ειχα βαλει το δεκέμβριο αλλά εδω και μια βδομάδα εβαλα 2 νέα κοραλια απο τον φιλο σακη που τον ευχαριστώ για τα θηρία που μου έστειλε.
Acropora valida και seriatopora hystrix Τα κοραλια προσαρμοστηκαν πολυ καλα! απο τη προηγουμενη τετάρτη που τα έβαλα μέσα. Το σάββατο όμως έκανα κάποιες ανακατατάξεις στις θέσεις των κοραλιών και έπειτα είδα μία σημαντική μείωση στη κατανάλωση KH. Παρακάτω παραθέτω μία φωτογραφία να μου πείτε γνώμες για το στήσιμο των κοραλιών |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι δυνατή η μετακόμιση ενός ενυδρείου; | AGGELOSAR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-04-17 23:57 |
Καλή επανεκκίνηση... | steve4 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-04-16 18:06 |
Πρόταση για δυνατή αεραντλία | John T | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 14-12-06 16:57 |